Алек Младенов е изчезнал безследно. От продукцията го издирват под

...
Алек Младенов е изчезнал безследно. От продукцията го издирват под
Коментари Харесай

Most Wanted! Алек Младенов изчезна! Дължи маса пари на продукцията

Алек Младенов е липсващ безследно. От продукцията го търсят къде ли не, само че злощастният Ерген нито си вдигал телефона, нито отговарял на известията им, разкри вътрешен човек на Intrigi.bg.

Според източника ни Алек е пропуснал последните си няколко участия и изявленията, което е в прорез с контракта му в „ Ергенът “. В рамките на 1 година – до финала на идващия сезон на риалити шоуто, Алек е задължен да съблюдава всички уговорени задължения от продукцията. Той няма право да отхвърля участия в реклами или други платени изяви, гостувания в излъчвания на бТВ или изявленията към медиите, с които „ Old School Productions “ има подписан контракт.

От близо месец обаче Алек не е поемал никакви изяви и на няколко пъти не се явил на уречен ангажимент. Всички опити на продукцията да се свържат с него удряли на камък.

Прави усещане и че в Инстаграм Младенов не е деен, а до момента в който течеше „ Ергенът “, публикуваше сторита през ден. Всъщност интензивността му в обществените мрежи също е едно от наложителните условия в контракта му към „ Old School Productions “.

Внезапното изгубване на Алек е казус в историята на „ Ергенът “. Участниците от предходните два сезона също не изгаряли от предпочитание да обикалят всемирски излъчвания и да пускат безсмислени постове в мрежата, само че спазвали стоманените си контракти поради убийствените неустойки.

Според осведомени хейтът и напрежението след излъчения край на „ Ергенът “ пристигнали допълнително на Алек и по тази причина решил да се покрие, без да мисли за последствията. „ Хората му се нахвърлиха с ненавист и го засипаха с хейт. Явно най-после е изплискал легена и е хвърлил кърпата, дето се вика. Може и майка му да му е дала обещание, че ще покрие неустойките “, разясняват осведомени.

Припомняме, че съгласно фенове точно мама Ксения стои в основата на решението на Алек да не избере нито една от финалистките.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР