Известният американски комедиен актьор Луис Си Кей призна, че повдигнатите

...
Известният американски комедиен актьор Луис Си Кей призна, че повдигнатите
Коментари Харесай

Комикът Луис Си Кей призна, че обвиненята в секусален тормоз срещу него са истина


Известният американски комедиен артист Луис Си Кей призна, че повдигнатите против него обвинявания за полово посягане са истина и се извини на дамите, потърпевши от неговите дейности. Това стана ясно от оповестеното в петък негово изказване до американските медии.

„ Искам да направя изявление във връзка историите, които вестник „ Ню Йорк Таймс ” описа от името на дамите с име Аби, Ребека, Дана, Джулия, както и на едната анонимна", съобщи артистът, представен от в. „ Ю Ес Ей Тудей ”. Той призна, че в действителност е направил неприлични действия в наличието на дамите, които са се обърнали към медията.

„ Разкайвам се надълбоко за дейностите си. Опитах се да открия поуката в тях. И да избягам от тях… Вчера разбрах до каква степен съм навредил на тези дами, които са ми се възхищавали и до каква степен съм виновен за неналичието им на доверие към други мъже, които другояче в никакъв случай не биха ги сложили в сходна състояние.

Аз се възползвах от обстоятелството, че хората в моята и тяхната общественост ме обожаваха, което им попречи да споделят историята си и най-вероятно им е донесло и компликации при опита да накарат останалите да им повярват, тъй като всички ме смятаха за някакъв блян и не желаеха и да чуят за сходно нещо. Не смятах, че предизвиквам всичко това, тъй като моята позиция и позволяваше да не мисля за него. Неспособен съм да си простя„, написа още Си Кей.

Както БГНЕС напомня, в четвъртък пет дами упрекнаха известния комика в полов тормоз пред публицисти на в. "Ню Йорк Таймс", комикът вършел в тяхно наличие неприлични дейности.

В резултат плануваната за четвъртък премиера на новия филм с артиста, "Обичам те, татко" бе анулирана. Си Кей трябваше в петък да се яви във вечерното шоу на Си Би Ес, само че продуцентите на програмата анулираха присъединяване му.

50-годишният Луис Си Кей е един от най-популярните комици в Съединени американски щати, които се изявяват в областта на стендъп комедията. Актьорът е и основател на полубиографичния сериал "Луи", в който играе основната роля. За тази си продукция Си Кей беше номиниран два пъти за премията "Златен глобус". Освен това той е шесткратен притежател на премията "Еми". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР