Известните личности прекарват дълги часове лице в лице с професионални

...
Известните личности прекарват дълги часове лице в лице с професионални
Коментари Харесай

Кийра Найтли и нейната тайна на перфектния грим

Известните персони прекарват дълги часове лице в лице с професионални гримьори, като звездите се оставят в ръцете на най-хубавите специалисти в региона на гримирането. И не е необичайно, че научават на практика трикове от тях.

Знаменитостите се възползват от дългите дни на работа с техните гримьори и взимат под внимание някои дребни препоръки за грим, които могат да бъдат доста потребни в наши дни.

Това се отнася и за Кийра Найтли, която споделя пред списание Elle: " Получих доста добър съвет за хубост, който ползвам постоянно. Смесвам основата на грима с крема, който употребявам. Резултатът е по-естествен свършек, който придава необикновен искра на кожата ", показва актрисата, която също дава детайлности за съответните артикули, които самата тя използва.

Найтли ползва овлажнител Sisley и по-късно смесва серум Hydra Beauty Micro с основа Les Beiges - и двата продукта са на Chanel, на която марка козметика Кийра Найтли е рекламно лице.

Но това не е единственият " микс ", изпълняван от английската актриса. Кийра Найтли споделя, че в грижата за реализиране на по-красива кожа в последно време открива изгодите от артикули като маслото от шипка. Прилага маслото като го смесва с овлажняващия си крем, изключително когато забележи, че кожата ѝ е изключително суха. След потребление на тази композиция от артикули, кожата се усеща доста по-хидратирана и сияйна.

Кийра Найтли също признава, че употребява доста по-малко грим, в всекидневието си, в сравнение с когато има задължения. " Наистина ми харесва да работя с прелестни гримьори и фризьори, които основават моя приказен външен тип, само че когато не съм на работа, едвам си оправям косата и употребявам доста малко грим ", признава актрисата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР