Известните жени винаги са сред публика. Но не всеки знае

...
Известните жени винаги са сред публика. Но не всеки знае
Коментари Харесай

Погледнете как изглеждат майките на 17 известни красавици

Известните дами постоянно са измежду аудитория. Но не всеки знае кой стои
зад съвършения им външен тип с изключение на стилистите, гримьорите и фризьорите.

Ние намерихме фотоси на известни хубавици с техните майки, тъй че можете да видите от кого са наследили невероятната си хубост.

Ваня Ноненмахер, майка на Жизел Бюндхен

1. 

Ваня Ноннемахер е предала на бразилския супермодел хубостта си: Жизел е копие на майка си през младите й години. Ваня работеше в банка, а в този момент е пенсионерка.

1.1

Освен Жизел, Ваня има още 5 дъщери. Всяко от девойките потегли по стъпките на известната им сестра и се опита да стане модел, само че никоя не можа да повтори нейния триумф.

Дженифър Сю Крауфорд-Молаф, майка на Синди Крауфорд

2. 

Дженифър Сю с щерка си Синди и внучката си Кая (вляво).

2.1 

Дженифър Сю Крауфорд-Молаф, по татко й – Уокър, здравна сестра по специалност. Освен Синди, дамата има още 2 дъщери – Крис и Даниел.

Линда Розина Мос, майка на Кейт Мос

3. 

Когато Кейт беше на 13 години, родителите й се разведоха. Линда Розина сама отгледа две деца. Беше й мъчно, по тази причина Кейт трябваше да оказва помощ на майка си от ранна възраст.

Тереза ​​Кер, майка на Миранда Кер

4. 

Тереза ​​е надеждна опора и източник на сили за Миранда. Майка й оказа помощ на супермодела с стартирането на козметичната линия Kora Organics и стана основен изпълнителен шеф на марката.

Мелани Слоун, майка на Скарлет Йохансон

5. 

Мелани Слоун е родена в еврейско семейство, чиито корени водят към Полша и Беларус. Бащата на Скарлет се разведе с майка й. Освен Скарлет, Мелани има още 1 щерка и 2 сина.

Илейн Лайвли, майка на Блейк Лайвли

6. 

Гледайки енергичната и радостна Илейн, не се чудете на кого наподобява известната й щерка. Блейк е най-малкото от 5-те деца в фамилията на Лайвли.

Мария де Грака Лима, майка на Адриана Лима

7. 

За Адриана майка й е надеждна опора и поддръжка. Жената сама отгледа щерка си, откакто бащата на модела напусна фамилията, когато беше единствено на 6 месеца.

Бриндя Рай, майка на Айшвария Рай

8. 

Майката на кралицата на Боливуд, Бриндя Рай, е писателка. И съдейки по фотосите, връзката им е много близка. Освен красивата щерка, Бриндя има по-голям наследник.

Жаклин Адамс, майка на Виктория Бекъм

9. 

Жаклин Адамс в предишното работеше като коафьор и беше чиновник на застрахователна компания, само че по-късно, дружно с бащата на Виктория, се занимаваше с търговия на едро с електроника.

Лучилда Амброзио, майка на Алесандра Амброзио

10. 

Алесандра, която от детството си мечтаеше да стане прочут модел, изкара шанс с майка си. Лучилда Амброзио поддържа щерка си по пътя към фантазията и морално, и финансово.

Диана Харт Де Ла Гарса, майка на Деми Ловато

11. 

Майката на Деми Ловато по едно време също пееше – изпълняваше кънтри песни.

Жаклин Леузби, майка на Ема Уотсън

12. 

Въпреки обстоятелството, че Ема Уотсън е родена в Париж, родителите й са британци. Както и бащата на актрисата, майката на Ема е юрист. Когато бъдещата звезда от филмите за Хари Потър беше на 5 години, Жаклин се раздели със брачна половинка си и стартира сама да
отглежда две деца.

Мадху Чопра, майка на Приянка Чопра

13. 

Мадху Чопра и бащата на Приянка бяха военни лекари, тъй че фамилията непрекъснато пътуваше. Когато бъдещата актриса навърши 13 години, Мадху закара щерка си в Съединените щати, където тя приключва образованието си.

Глория Дарлин Фокс, майка на Меган Фокс

14. 

Глория Дарлин Фокс се раздели с бащата на Меган. Но скоро по-късно се омъжи и се реалокира с двете си деца във Флорида.

Джудит Ан Бери, майка на Хали Бери

15. 

Да, тази светлоока русокоска в действителност е майката на Хали Бери. Джудит Ан работеше като здравна сестра в психиатрична клиника и се омъжи за сътрудника си, който е афроамериканец. Когато Хали беше на 4 години, родителите й се разведоха, а майка й сама отгледа двете си дъщери.

Лариса Полевшчикова, майка на Наташа Поли

16. 

Известният съветски супермодел Наташа Поли има вяра, че е наследила външния си тип от майка си. Лариса Полевшчикова е инженер по специалност, живее в Перм, само че постоянно пътува в Европа при щерка си и внуците си.

Галина Логинова, майка на Мила Йовович

17. 

Галина Логинова е руска и американска актриса, която има същия ослепителен външен тип като известната си щерка. Галина се снима във филми, още като студентка. През 1981 година фамилията Йовович емигрира в Лондон, по-късно в Съединените щати, където Галина се посвети напълно на образованието и кариерното развиване на Мила, ставайки неин сътрудник.

Тази фотография ясно показва, че колкото и да сте известни, майката постоянно си остава майка.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР