Известни пътешественици на нашето време, както и някои от авторите

...
Известни пътешественици на нашето време, както и някои от авторите
Коментари Харесай

Най-вълнуващите моменти в живота вече и в книга

Известни пътешественици на нашето време, както и някои от създателите на издателство Лоунли Планет споделят незабравими мигове от свои пътувания, оставили ярка диря в съзнанието им в наръчника за пътешествия Най-вълнуващите моменти в живота.

Представените 100 къси описа за вълнуващи прекарвания са илюстрирани с луксозни фотоси. В книгата ще намерите и потребни препоръки по какъв начин да организирате вашето лично премеждие. Защото без подозрение прочетеното ще ви накара да преосмислите отношението си към света и да погледнете по друг метод към преобразяващата мощ на пътешествията.

Най-вълнуващите моменти в живота е сбирка от 100 истории за пътешествия, трансформирали вечно живота на разказващите. Акцент са не толкоз дестинациите, а прекарванията на пътешествениците, които са оставили ярка диря в съзнанието им.

Впечатление вършат и над 250-те красиви фотоси, включени в първокласното издание. Към всеки къс роман са показани и две рубрики: Равносметка и Полезни препоръки, с което красивото томче с твърди корици се трансформира и в добър справочник по какъв начин да извлечем максимума от пътуването си.

„ Пътуването дава сили. То укрепва мускулатурата на „ органа “, който ни прави смели, а в същото време смекчава остротата на нашето его. Научаваме се да се помиряваме с събитията и да откриваме поука и в най-незначителните на пръв взор контакти с другите. По време на моето пътешестване бях в синхрон с това, за което най-вече копнееше сърцето ми по време – да смъква от себе си колкото се може повече от бремето на живота “, споделя Ашли Гарвър, откакто посещава Индия.

Страниците на Най вълнуващите моменти в живота ни водят както до добре познати дестинации като Париж, Рио де Жанейро и Ню Йорк, по този начин и до по-необичайни като езерото Ветерн в Швеция, с цел да се понесете по леда с кънки; резервата на индианците Навахо в Съединени американски щати, Антарктида, Кейп Таун в Южна Африка, Антарктида, Фиджи, Тибет, Петра(Йордания), Непал, Камбоджа, Танзания, Колумбия, Мадагаскар, Тенерифе (Канарски острови), Монголия, Тайланд, Перу, Китай, Виетнам, Галапагоски острови (Еквадор), Патагония (Чили), Йемен и други

Най-вълнуващите моменти в живота е справочник по какъв начин да преследваме вълшебните моменти, които ще ни преобразят и ще ни насърчат да живеем пълноценно. Трупането на преживявани ни демонстрират значителните неща в съществуването ни и отклоняват най-малко за момент нашето внимание от всекидневното, тривиалното и комерсиалното.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР