Известната скандална балерина Анастасия Волочкова реши да помогне на мъжа

...
Известната скандална балерина Анастасия Волочкова реши да помогне на мъжа
Коментари Харесай

Скандалната балерина Волочкова моли да помогнат с пари на тайния й любовник - "бедния милиардер" Керимов!

Известната скандална балерина Анастасия Волочкова реши да помогне на мъжа - " единствената обич в живота й ",написа самата тя в мрежата.

Любимият е в неволя, помогнете кой както може. Именно по този начин може да се пояснява " викът за помощ " на Волочкова. Да разбере човек хубавицата, чието име в последно време е обвързвано със кавги, може, в случай че не ставаше въпрос за милиардера Сюлейман Керимов, който френските управляващи са задържали за неплатени налози.



Вярно, на сенатора му стигат парите да си заплати 5 милиона евро, с цел да излезе под гаранция, само че Волочкова продължава да страда, пишат съветски медии. Тя счита, че " любовта на живота й " прекомерно доста е направил за Русия, по тази причина всички са длъжни да му оказват помощ.

" Драги мои. У който се е съхранила душата. Въпросът касае за най-голямата обич в моя живот Сюлейман Керимов. Аз в никакъв случай не съм назовавала името на този човек. Протегнете ръка за поддръжка! Даже в книгата, написана от мен преди 7 години, аз го назовах Господин С... Много обич ни е ни е свързвала в продължение на три години. Всичко беше скрито и прикрито. Защото щастието обича тишината... Така и беше. И беше по този начин красиво! Признавам откровено това, че никого не съм обичала в този живот по този начин, както Сюлейман, " изля душата си в Инстаграм Волочкова.

Тя упорства всички дружно да оказват помощ на екс възлюбления на Анастасия. Самата тя признава, че може да помогне единствено с молебствия.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР