Известната с участието си в "Острова на изкушения" и авторка

...
Известната с участието си в "Острова на изкушения" и авторка
Коментари Харесай

Калина Паскалева срази медсестрите: Женска лудост и цирк

Известната с присъединяване си в "Острова на изкушения " и авторка на скандална книга-дневник Калина Паскалева реагира остро на случая с рисковия митинг на медицинските работнички от нощес и през днешния ден.

Страшен скандал с обиди и закани в Народното събрание! СНИМКИ


Плейметката - писателка показа следното във Facebook:

Пускаш сутринта тв приемника и гледаш цирк. Премислен, проведен, режисиран и изпълнен, в тъкмо несъмнено време - с цел да е комфортно за медиите.

Медицински сестри се барикадираха в Народното събрание ВИДЕО

Точно като снощното зрелище на “Дондуков”. В пиков час, когато хората се прибират от работа, придвижването е спряно. От същите дами, които през днешния ден висяха по прозорците на Партийния дом и крещяха за помощ.

Имат директна връзка с публицисти, както и живо включване за фейсбук. Защото е значимо да има гледания, споделяния и дейни мнения през целия ден. Да ни види цялата страна, че и в Европа, в случай че може.

Столичните лекари за цирковете на сестрите: Борисов да не се поддава на шантаж!

Нали е ясно, че към този момент има готови задгранични публицисти с съответно извадени цитати от представлението на смелата майка-героиня.

Слабостта на съответна неуправляваща политическа партия, облечена в полуда - това се прояви в последните 24 часа.

Какво би трябвало да й е наговорено на тази госпожа, че да се държи по този начин, не разбирам. Казва, че била солидарна към сътрудниците си, не че била недоволна от личното си възнаграждение.

Депутат от ГЕРБ: Правилно изблъскаха медсестрата от перваза

Поради каква причина обаче цяла нощ медицинските сестри са оставени в Партийния дом, на мен не ми стана ясно. Незаконно е пребиваването им там, както и самият им митинг.

И не си мислете, че не съм обществено ангажирана по въпроса за здравната промяна, просто не намирам комедийната провокация за верен метод.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР