Известната кримка Димитър Вучев - Демби ще бъде пуснат предсрочно

...
Известната кримка Димитър Вучев - Демби ще бъде пуснат предсрочно
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Демби излиза по-рано от затвора, той не иска!

Известната кримка Димитър Вучев - Демби ще бъде пуснат предварително от пандиза, научи Lupa.bg. Все отново главният очевидец против множеството наркобосове ще полежи най-малко още 12 месеца зад решетките, сочи последната информация.Медията ни разбра още, че самият той не желал на независимост, тъй като в пандиза се чувствал по-сигурно след готвените му отмъщения. 

Въпреки че в зандана Демби попадна измежду хора, които му имат зъб, до тук успявал да се държи на състояние зад решетките и надзирателите настояват, че е един от безпроблемните пандизчии. В медиите по този начин и не излиза никаква информация за проблеми на Димитър Вучев зад решетките. Няма данни за съществени проблеми или физически набези против него в пандиза, макар че Демби е взел съществени защитни ограничения, с цел да избегне спор с врагове, като Тихомир Георгиев – Тишо Боксьора, против който е свидетелствал в съда. Затворническите управляващи са подхванали ограничения да го пазят от директни конфликти с враговете му в пандиза

Димитър Вучев-Демби е обвързван с голям брой спорове и незаконни среди, като враждите му произтичат от неговите дейности в престъпния свят, изключително във връзка с наркотрафик и проведената престъпност.

Вражда с други престъпни фигури – Демби е обвързван с разнообразни незаконни групировки и е имал спорове с някои от тях поради територии и въздействие. Това включва лица, участващи в разпространяването на опиати и незаконни схеми в България.

Демби е бил обвързван и с други лица, а прокурорите го употребяват за очевидец против мощни фигури като Златомир Иванов - Златко Баретата, Антон Савов-Тони Мамата и Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора. От тримата Демби се засича в пандиза с Мамата и Боксьора.

Тишо Боксьора, Златко Баретата и Тони Мамата чакат освобождението на Демби.

Димитър Вучев – Демби е записан с бастун със прикрит микрофон от службите на Министерство на вътрешните работи като част от специфични разследващи средства (СРС) след негово единодушие. Този запис е изработен, когато Демби посещава Тихомир Георгиев – Тишо Боксьора, който също е забъркан в незаконни действия. Микрофонът в бастуна е употребен от проверяващите, с цел да съберат доказателства против Тишо Боксьора и други незаконни фигури, в това число Златомир Иванов – Златко Баретата. Записът стана значима част от делата против тези лица, като Демби свидетелства против тях в съда.​

Димитър Вучев, прочут като Демби, е наказан на 6 години затвор през 2021 година.

Той е приет за отговорен по няколко обвинявания, свързани с разпространяване на опиати и нахлуване над полицейски чиновник. Присъдата включва и привеждане в осъществяване на предходна наказателна присъда, което води до общо 6 години отнемане от независимост. През 2023 година Демби е арестуван в Италия по Европейска заповед за арест и върнат в България, където изтърпява наказването си в пандиза в София​.

Димитър Вучев, прочут като Демби, е наказан на 6 години затвор за няколко закононарушения, свързани главно с наркотрафик и принуждение. Той е приет за отговорен по следните обвинявания:

Държане и разпространяване на опиати – Демби е бил наказан за съучастничество в владеене на високорискови наркотични субстанции за разпространяване.

Държане и разпространяване на прекурсори – упрекнат е и за владеене на прекурсори за произвеждане на опиати без позволение.

Насилие против полицейски чиновник – при осъществяване на служебните си отговорности, Демби е предизвикал лека телесна щета на полицай​.

Тези действия, дружно с привеждане в действие на предходни присъди, водят до общото наказване от 6 години затвор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР