Известната българска сноубордистка Александра Жекова потъна в скръб заради смъртта

...
Известната българска сноубордистка Александра Жекова потъна в скръб заради смъртта
Коментари Харесай

Александра Жекова потъна в скръб заради смъртта на българката Боряна Стробъл

 Известната българска сноубордистка Александра Жекова потъна в тъга поради гибелта на българката Боряна Стробъл. БЛИЦ напомня, че нашенката, заемаше управителен пост в " Тесла " и е брачна половинка на един от съоснователите на компанията.

Припомняме, че красивата Боряна Стробъл - българката, която е омъжена за съоснователя на " Тесла ", умря след драматичен случай на 19 юни. 38-годишната жена е била ударена от лек автомобил, до момента в който карала колело по велоалея в Уошо Каунти, Невада.

Ето какво написа Сани Жекова в персоналния си профил във фейсбук за нещастието с Боряна: 

" Споделям тази обява, с цел да почета една невероятна жена, която въодушеви мен и доста млади дами да преследваме нашите предприемачески фантазии. Жена с голямо сърце и красиви хрумвания за стабилно бъдеще, която загубихме трагично при пътно произшествие преди няколко дни в Щатите.

Тя беше ярка светлина и една от най-съзнателните дами, които съм срещала, безпределно подкрепяща, луксозна, блага и постоянно подготвена да показа нейната мъдрост.

Боряна Стробъл, изпълнителен шеф на фондация Стробъл, някогашен началник на сливания за интеграция и интервенции - Тесла, някогашен вицепрезидент по човешките запаси, Уикипедия (Фондация Уикимедия) и създател на марката за устойчиви бижута " Generation-Collection “.

Изпращаме нашите дълбоки съболезнования и молебствия на вашите две момчета, семейство и близки. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР