Известната астроложка от Пазарджик Йорданка Игнатова, която е познавала развоя

...
Известната астроложка от Пазарджик Йорданка Игнатова, която е познавала развоя
Коментари Харесай

Смразяваща прогноза на известна астроложка за Сашко от Перник / ХОРАРНА КАРТА

Известната астроложка от Пазарджик Йорданка Игнатова, която е познавала развоя на събитията при много заплетени престъпни случаи, се включи с коментар за изчезналия 12-годишен Александър от Перник. Чрез правене на хорарни карти с изключителна точност астроложката разплита и престъпни закононарушения, преди служителите на реда да стигнат до причинителите им. Предлагаме ви без редакторска интервенция това, което е разгласила Игнатова:

ОТ МОЯТА ПРАКТИКА ИЗЧЕЗНАЛИЯТ САШКО от ПЕРНИК

За задачата се употребява хорарната карта, която е основана в ден и час при слагане на въпросът. Тя е разграничена на 12 елементи, които назоваваме домове. Асцендента е в знака Стрелец и то в последните градуси, което значи, че и върхът на седми дом е в последните градуси. В случая детето е показано от седми дом с връх в последните градуси на знака Близнаци и имаме цялостен вписан знак и Луната в знака Рак вътре.

Той има здравословни проблеми – Аутист в тежка форма и е хипер деен. Планетата Меркурий се намира в знака Скорпион и пети дом, изгорена от Слънцето. Локус Фортуна е в осми дом на картата и е диспозитор на Слънцето. Детето е в региона на Перник. Но къде? В негов пети дом в знака на Скорпиона. Върховете на седми и 12 ти дом са в един и същи знак, евентуално се крие или заобикаля наличието на хората. Меркурий в източната част на картата. Преобладава водният детайл, т.е. множеството планети са във водни знаци. Значи е покрай водоем, застояла вода, отпадъци, пети дом и Локус фортуна в знака Лъв – наоколо има заведение или място за развлечения, към или до.

От астрологичните аспекти не се вижда детето да се върне у дома. Освен това в неговото изгубване има детайл на незаконна активност /върховете на 12 и първи дом за детето са в един и същи знак/. След като се отскубва от опеката на татко си нещата се развиват в нежеланата тенденция.

Припомняме, над 40 часа 12-годишният Сашко от Перник пропадна вдън земя. Детето страда от тежка форма на аутизъм, а в издирването му са се присъединили хора от цяла България. За първи път е задействана и системата „ Амбър Алърт “. За издирването на детето са известени всички консуматори на Facebook и Инстаграм в радиус до 200 километра от мястото на изгубването му. Публикацията е и на аглийски, като има с изключение на фотография на дребния Сашко и линк с информация на български.

Властите приканват всеки, който забележи момчето, да се обади на полицията. То е хиперактивно и с аутизъм. При контакт с него не би трябвало да се вика или подвига мощен звук, с цел да не се уплаши в допълнение.

Да се молим за Сашко!


Инфо: glasnews

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР