Известната актриса Нургюл Йешилчай сподели в социалните мрежи снимка, на

...
Известната актриса Нургюл Йешилчай сподели в социалните мрежи снимка, на
Коментари Харесай

Обичана турска актриса нажежи мрежата със страстна целувка С...

Известната актриса Нургюл Йешилчай показа в обществените мрежи фотография, на която се целува буйно с приятеля си Неджати Косжабай. Кадърът е част от секси фотосесия, направена наскоро.

Нургюл Йешилчай има връзка с продуцента Неджати Коджабай, само че двамата дълго време пазили любовта си в загадка. Скоро те декларирали на другари, че се приготвят за брак.



Известната актриса, показа фотография на която се целува уста в уста с обичания си в " стори " в профила си в Инстаграм.

Нургюл Йешилчай, сподели, че е имала по-сложни и комплицирани персонални връзки, преди да се срещне с Неджати Коджабай. „ Когато бях на 40, един ден бях сама в кухнята и си споделих: „ Няма да направя към този момент по този начин. Не желая да имам повече такива глупави връзки. След това инцидентно срещнах Неджати. Един другар ни срещна. Най-много ме впечатли, че беше общителен. " споделя за запознанството им филмовата звезда.



Нургюл Йешилчай е родена на 26 март 1976 година в град Афионкарахисар, Турция. Завършва приблизително обучение в Измир. През 2001 година се дипломира в Анадолския университет – катедра Театър. През 2004 година подписва брак с Джем Йозер, с който имат един наследник – Осман Неджат. През 2010 година се развеждат.

Актрисата е взела участие в над 15 турски сериала и десетки игрални филми. На българската аудитория е известна с ролята си на Бахар Карадаа, в сериала " Имението с лозите " (Asmali Konak), Езо Гюндооду в сериала „ Вярна на себе си “ (Ezo Gelin), Ясемин, в сериала " Любов и наказване “ (Aşk ve Ceza), Гюлсерен, от " Твоят мой живот “ (Paramparça), Кьосем Султан от " Великолепният век: Кьосем “ (Muhteşem Yüzyıl: Kösem) и други

Снимки: в. " Поста "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР