Известна рекламна кампания на Apple увещава клиентите да мислят различно“.

...
Известна рекламна кампания на Apple увещава клиентите да мислят различно“.
Коментари Харесай

„Apple отива на война“: Делото в САЩ засилва антитръстовите проблеми на производителя на iPhone

Известна рекламна акция на Apple увещава клиентите да „ мислят друго “. В огромно антитръстово дело Съединени американски щати в четвъртък настояват, че производителят на iPhone е предал този слоган, заключвайки милиони от своите консуматори в мощен монопол, който го е направил една от най-ценните компании в света.

The дълго чаканото правосъдно дело е повратен миг за Apple. В продължение на години това беше една от дребното огромни софтуерни компании, които избягваха огромни антитръстови дейности от страна на Съединени американски щати. Сега тя е подложена на натоварен надзор от страна на регулаторите на два от основните пазари, Съединени американски щати и Европейски Съюз. Отговорите му демонстрират, че се приготвя за екзистенциална борба.

Apple сподели, че казусът в Съединени американски щати „ заплашва това, което сме ние, и правилата, които отличават продуктите на Apple на мощно конкурентни пазари “. Загуба би основала „ рисков казус “, като разреши на държавното управление да повлияе върху развиването на софтуерните пазари, добави той.

Новият иск в Съединени американски щати е необятен и подро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР