Известна антиваксърка, критик на Истанбулската конвенция, избирателка на Възраждане и

...
Известна антиваксърка, критик на Истанбулската конвенция, избирателка на Възраждане и
Коментари Харесай

Скандал в НС: Прочута антиваксърка пред депутатите: Ковид е като африканската чума - няма го

Известна антиваксърка, критик на Истанбулската спогодба, избирателка на " Възраждане " и фамозна путинофилка, разпространяваща пропагандни материали из мрежата спретна див скандал на депутатите от здравната комисия при разглеждането на новите антиковид ограничения и зародилия сред политическите сили спор дали маските падат или остават от 1 април.

Мадлен Кирчева, председателка на нпо-то Български национален събор, изиска да вземе думата, с цел да громи имунизациите против ковид и да желае цялостно рухване на всички противоепидемични дейности, само че в началото тя не й бе дадена от шефа на парламентарния орган доцент Антон Тонев (ПГ на Политическа партия - б.р.).

Заради заглушения си микрофон тя скочи против него от мястото си и му се развика, че точно нейната фигура представлявала народа с увещание, че и той, както и останалите, са определени от същия този народ.

В последна сметка Тонев закри съвещанието с нейната конспираторска лекция и й разреши да приказва. В тезата си в интерес на рухването на всички маски, фенката на съветския президент, неколкократно съпостави коронавирус с африканската чума по животните, зараза, разразила се в Странджа преди години и разгласи и двете заболявания за несъществуващи.

Едновременно с това активистката, която участва на всеки протест на Костя Копейкин, съобщи, че СЗО не просто предиздвикала всички медици и политици по света да обработват всяко респираторно заболяване с кода за коронавирус, само че и готвела контракт по този начин, че да изземе функционалностите на българските здравни институции за тя да дирижира политиката при, откъс, " пЛандемии ".

Кирчева от години громи имунизациите, а през 2017 година блесна с изпълнено с възторг слово по време на полемика за Истанбулската спогодба, проведена от тогавашната шефка на Народно събрание Цвета Караянчева. Тогава под невярващите погледи на Цецка Цачева, Мая Манолова и Диана Ковачева, Кирчева се обърна към непознати представители на форума със заклинателното: " Ей ю, мис ор мистър, гоу бек ту йор мадърс` ес " (В превод от англ. език: Вие, господине или госпожо, ходете на майка си в... г*за - б.р.).



Днес старата дама не си разреши подобен колоритен език, само че съобщи, че в продължение на 2 години българският народ бил подложен на страховит коронавирус гнет и изиска текстовете, с които се предлага маските да останат наложителни на закрито в публичните места и след 1 април, да отпаднат.

За сведение Кирчева е постоянен посетител на проведени от Кремъл събития с русофили в разнообразни европейски страни.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР