Известен топ банкер и двама архитекти влизат в екипа на

...
Известен топ банкер и двама архитекти влизат в екипа на
Коментари Харесай

Топ банкер и двама архитекти влизат в екипа на Здравко Димитров

Известен топ банкер и двама архитекти влизат в екипа на Здравко Димитров. Новият кмет ще разгласи имената на заместниците си в Общината през днешния ден.

Топ банкер с огромен опит влиза в екипа на Здравко Димитров, написа "Марица ". Имената на заместниците, с които новият кмет ще ръководи, ще станат ясни през днешния ден по обед.

Проучване на изданието сподели, че в ръководството влизат експерти с висока експертиза. Още през днешния ден Здравко Димитров ще предложи основен проектант. В продължение на 3 години Общината няма титуляр на значимата служба, която се изпълняваше от Юлияна Петрова. Сред заместниците на Димитров има и различен проектант.

Вече е ясно, че трима зам.-кметове от предходния мандат резервират постовете си. Това са Георги Титюков /спорт и юношески дейности/, Йордан Ставрев /обществен ред и сигурност/ и Стефан Стоянов, който с изключение на образованието ще поеме и културата.

На работа остава и опитната администраторка Ангелина Топчиева, секретар на Общината.

Днес Здравко Димитров ще показа шестима от заместниците, с които ще работи. Новият кмет обаче приготвя и промяна на управническата конструкция, след която в екипа му ще се включат още двама души.

Здравко Димитров влезе публично като кмет в Община Пловдив през вчерашния ден. Преди това по време на тържествената сесия на Общинския съвет за ръководител на локалния парламент беше определен Александър Държиков /ГЕРБ/.

По време на тайното гласоподаване той получи поддръжката на 37 свои сътрудници. Невалидни бюлетини пуснаха седемте съветници от Българска социалистическа партия, както и двама от Вътрешна македонска революционна организация. Другата кандидатура бе на Веселка Христамян от "Демократична България ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР