Известен сръбски мафиот убива сина на актьора Христо Шопов, който

...
Известен сръбски мафиот убива сина на актьора Христо Шопов, който
Коментари Харесай

Мафиот убива сина на Христо Шопов

Известен сръбски мафиот убива сина на артиста Христо Шопов, който взе участие в сръбския екшън „ Южен вятър ". Участващият в „ Страстите Христови “ театрал, влиза в ролята на наркодилър и началник на българска мрежа за контрабанда на опиати. Криминалният екшън „ Южен вятър “ е считан за един от най-успешните сръбски филми за всички времена. Режисьор, сценарист и продуцент на лентата е Милош Аврамович. Освен редица известни имена от сръбското кино, измежду които Милош Бикович, Миодраг Радонич, Драган Белогрълич и Сърджан Тодорович, който взе участие в „ Черна котка, бял котарак “ на Емил Кустурица, присъединяване взема и един от родните ни артисти със международна популярност – Христо Шопов, писа „ Телеграф “.

Той го играе български наркодилър, който търгува със сръбската мафия и след това замесва и сина си в схемите му. В ролята на негов наследник влиза и артистът Ивайло Захариев, който извършва безусловно противоположна роля от тази в родния ни сериал „ Под прикритие “, където е в облика на положителното ченге Мартин. В сръбската лента той е мафиотски правоприемник, който прахосва парите на родителите си по красиви дами и опиати.

Хитовата продукция може да се похвали с няколко награди и присъединяване в редица фестивали. В дебютната седмица „ Южен вятър “ е бил гледан от 80 000 фенове и 5 поредни седмици е преди всичко. Лентата има над 700 000 фенове по целия сят и досега над 2 милиона евро доходи, която я подрежда измежду най-успешните сръбски филми за всички времена. Премиерата на кино лентата у нас е на 11-и януари, само че филмът към този момент изтече в някои торент уеб сайтове, защото в Сърбия бе показан преди към месец.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР