Известен ресторант в центъра на Пловдив остави без храна посетителите

...
Известен ресторант в центъра на Пловдив остави без храна посетителите
Коментари Харесай

Известен ресторант в Пловдив остави без храна посетителите си на празника на любовта и виното

Известен ресторант в центъра на Пловдив остави без храна посетителите си точно на празника на любовта и виното. За това алармираха читатели на TrafficNews , които са пострадали от случката.

Те описаха, че са създали резервация за ресторант „ Атлас” 10 дни преди „ Свети Валентин”, упованията за вечерта им са били надалеч по-високи, само че празникът им се е трансформирал в призрачен сън.

„ С жена ми отидохме в ресторанта към 19:30 вечерта, при което чакахме към един час за салата. Два часа по-късно пристигна и главното ми. Сервитьорът мина близо пет пъти, с цел да каже на жена ми, че всеки миг ще дойде храната й, само че тя по този начин и не пристигна”, споделиха те.

Оказва се, че шефът на заведението не е обяснил на клиентите какво се случва, а си е тръгнал, оставяйки сервитьорите да обяснят на гостите, че храна през вечерта няма да видят, само че съответна причина за това не е посочена.

„ Имаше хора, които през цялата вечер стояха на празна маса единствено с по една чаша вино и се чудиха какво се случва с храната им. В един миг сервитьорите започнаха да минават през масите и споделиха, че нищо повече няма да излезе от кухнята.”

Голяма част от хората са напуснали заведението гладни и без да си платят сметката, най-вероятно в символ на митинг за некоректното отношение.

„ Чакахме салатата над един час, а главното даже не пристигна, което е неприемливо. Не знаем каква е съответната причина за по този начин развилите се условия, само че въобще не е прелестно във вечерта, в която искаш да си прекараш по-възможно най-хубавия метод, ти да стоиш гладен, отношението към теб да е меко казано извънредно и да си тръгнеш извънредно разочарован”, разясняват други.

Потърсихме шефа на ресторант „ Атлас”, с цел да показа и неговата позиция. Беше ни казано, че в случай че той реши да разяснява ще ни потърсят, само че противоположна връзка в границите на деня не получихме.

А ето и някои от последните ревюта за ресторанта, на които попаднахме във Facebook страницата им.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР