Известен крипто анализатор предупреди, че колективната пазарна капитализация на алткойните

...
Известен крипто анализатор предупреди, че колективната пазарна капитализация на алткойните
Коментари Харесай

Алткойни може да загубят около $60 милиарда пазарна капитализация – ето защо

Известен крипто анализатор предизвести, че груповата пазарна капитализация на алткойните може да претърпи забележителен спад от към $60 милиарда.

В скорошен видеоклип, адресиран към аудиторията му в YouTube, Николас Мертен, прочут като водещ на DataDash, допусна, че пазарът на алткойни сега демонстрира мечи тренд. Той означи, че неотдавнашните отскоци на цените не са съумели да открият по-високи върхове, което демонстрира опазване на низходящия тренд.

Мертен уточни, че алткойните са формирали четвърти следващ по-нисък връх от май насам, което евентуално алармира за връщане към пазарна капитализация от към $150 милиарда до октомври. Тази прогноза допуска доста понижение от към $60 милиарда за алткойните, което се показва в промяна от над 25%, даже и след предходните спадове в оценките им.

За да поддържа разбора си, Мертен посочи представянето на Етериум (ETH). Въпреки позитивните развития в екосистемата на ETH , в това число използването нa (EIP)-1559 и оптимизма към ETH 2, цената на най-големият алткойн не съумя да пробие границата от $2,000.

Мертен счита, че в случай че купувачите не се намесят скоро и цената падне под групировката на възходящия триъгълник, това би означавало, че е налице едногодишен бичи модел, при който ентусиазмът на купувачите е намалял.

Освен това Мертен показа желанието си да обмисли опцията за шортване на Биткойн ( BTC ) предвид на преобладаващите пазарни условия. Той счита, че цената на Биткойн евентуално може да се потопи под 200-седмичната експоненциална пълзяща междинна (ЕМА), което е мечи сигнал.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР