Известен крипто анализатор изрази загриженост за бъдещето на меме монетите,

...
Известен крипто анализатор изрази загриженост за бъдещето на меме монетите,
Коментари Харесай

Опасност за меме криптовалутите покрай проблемите на Dogecoin

Известен крипто анализатор изрази угриженост за бъдещето на меме монетите, като особено обърна внимание на Dogecoin (DOGE).

Никълъс Мертен, известният водещ на “ “, неотдавна допусна, че неналичието на доста придвижване при Dogecoin по време на неотдавнашния напредък на меме токените може да демонстрира евентуални проблеми за меме монетите като цяло.

Мертен акцентира, че неуспехът на Dogecoin да резервира скромните си облаги от предходния месец може да подскаже, че наклонността при меме монетите не е същинска.

Той сложи под подозрение надеждността на други меме монети, като Pepe, които означиха незабравим триумф през този интервал.

Мертен твърди, че тази наклонност е просто изкуствена и лишена от наличие, като обособени лица изкуствено надуват цената ѝ посредством първична ликвидност.

Освен това Мертен поучава вложителите да се съсредоточат върху търговията с алткойни по време на бичи пазарни условия. Той уточни, че в исторически проект алткойните са склонни да губят стойност спрямо Биткойн (BTC) и щатския $, което ги прави най-вече неподходящи вложения.

Мертен обрърна внимание на интервала, когато алткойн пазарите доближиха своя връх през април и май 2021 година, което означи повратна точка за Dogecoin.

Позовавайки се на минали цикли, той твърди, че историческият разбор може да даде скъпи прозрения за държанието на пазара.

Това демонстрира, че алткойните нормално са жизнеспособни разновидности за търговия единствено по време на редки бичи пазари и алткойн цикли. В множеството случаи алткойните претърпяват спадове освен по отношение на Биткойн, само че и по отношение на щатския $.

Към момента на писане на публикацията Dogecoin се търгува за $0.070, което демонстрира спад от 3.2% през последната седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР