Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три

...
Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три
Коментари Харесай

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор разпознава евентуални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, основани на изкуствен интелект (AI).

Предложението на известният в крипто средите Altcoin Sherpa е да се наблюдават Fetch.ai ( FET ), Worldcoin ( WLD ) и Bittensor (TAO).

Той поучава за нерешителност при нахлуване на пазара, като допуска, че фиб равнищата от.236 и.382 могат да послужат като рационални насочни точки. Той предизвестява да не се влага всичко на веднъж и поучава да не се поддаваме на FOMO (страх от изпускане на възможноста), като чакаме евентуално оттегляне в близко бъдеще.

Тези оферти са ориентирани най-вече към търговия, а не към дълготрайни вложения. За вложенията Sherpa предлага последователно нахлуване на пазара и възпиране от дейна търговия за избран интервал от време.

Крипто специалистът чака евентуално леко оттегляне или консолидация в скоро време, като акцентира значимостта на наблюдението на вероятно държание в диапазон при тези високи равнища и забележителното понижаване на размера на търговията.

Разширенията на Фибоначи, инструмент, употребен в техническия разбор за прогнозиране на ценовите цели и корекциите, са в основата на рекомендациите на Altcoin Sherpa.

Към момента на писане на публикацията Fetch.ai се търгува на равнище от $1.12, като съгласно разбора на Sherpa евентуалните точки за вход са $0.7669 и $0.6856.

Worldcoin, биометричен крипто план, фокусиран върху цифровата еднаквост, се търгува на цена от $8.3, като евентуалните точки за влизане са избрани на $6.618 и $5.764.

Bittensor, блокчейн платформа, съсредоточена върху машинното образование и изкуствения разсъдък, се търгува на цена от $618, като евентуалните точки за влизане са посочени на $586.68 и $517.75.

Sherpa също по този начин поучава трейдърите да внимават за признаци на волатилност, висок размер на търговията и обилни ценови съмнения в двете направления, които биха могли да алармират за появяването на местен или по-широк пазарен връх.

Той натъртва на продължаващия капацитет на вложенията, свързани с изкуствения разсъдък, като особено акцентира водачи като TAO и WLD като основни знаци за по-широката пазарна наклонност. Sherpa предизвиква вложителите да не се обезкуражават и да обмислят вложение в AI активи за сегашния пазарен цикъл.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР