Известен и даван по телевизора, за съжаление, не значи щастлив

...
Известен и даван по телевизора, за съжаление, не значи щастлив
Коментари Харесай

Известен, не значи обичан: Ето кои нашенци търсят любов и запознанство в интернет!

Известен и даван по " тв приемника ", за жалост, не значи благополучен и обичан. Иначе щеше да е прекомерно елементарно... Голям е броят на родни " звезди ", които са самотни и не могат да открият своята сродна душа. За задачата разчитат на най-посещаваното място, а точно интернет.

Много са уеб страниците за връзка и запознанство, които от дълго време са " населявани " от по този начин наречените български " звезди ". Пръв измежду първите е лорд Евгени Минчев, който постоянно е засичан в платформа за хора с ексцентрична ориентировка. Бившият машинист никак не си и поплюва, нито бави хубавките и млади жребци. Забърсва ги по ред на номерата и завършва с тях след няколко вечери.

Другият, който се е отдал на търсене страсти в нета, е Дани Петканов, единствено че той натъртва на женското и към този момент няма за цел да се обвързва съществено. Всичко е просто с*кс.

Не креватни, а духовни прекарвания пък дири ергенката Пам Велидис, която се е записала в Тиндър и наподобява търси нещо в действителност свястно и съществено, като самата нея.

Доскоро Мис България - Елизабет Кравец пък беше в уебсайт за придружители, само че без консумация. След абсурда към него обаче, тя реши да изтрие профила си.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР