Известен факт е, че отборите на и Тотнъм Хотспър са

...
Известен факт е, че отборите на и Тотнъм Хотспър са
Коментари Харесай

Яростно лондонско дерби за бранител на Барселона

Известен факт е, че тимовете на и Тотнъм Хотспър са гневни противници и години наред спорят кой е господарят на северен Лондон, но в този момент двата тима влизат в борба отвън терена.
Става въпрос за бранителя на Клеман Лангле. Френският национал има 13 мача за „ лос кулес “ през сезона, само че британските клубове се интересуват от услугите му.
Договорът на бранителя с Барса изтича през лятото на 2026-а година, само че самият той има предпочитание да остане на „ Камп Ноу “ и да се бори за мястото си в тима на Шави. Според испанските медии обаче бранителят е наблюдаван зорко от Арсенал и Тотнъм, които имат концепция да се подсилят в отбранителния вал.
Fichajes написа, че Арсенал е допустимо даже да насочи оферта за играча още през януари месец, с цел да ускори конкуренцията в отбрана. Според медията Микел Артета желае да има добра вариетивност на Бен Уайт и Габриел, до момента в който Антонио Конте държи да вземе най-малко двама нови бранители, само че не е несъмнено, че „ шпорите “ ще провеждат трансферна акция през зимата за Ленгле.
По-вероятно наподобява Тотнъм да опита да предложи оферта на испанския гранд за бранителя след края на сегашния сезон.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР