Известен анализатор, специализиран в областта на криптовалутите, предложи потенциален сценарий

...
Известен анализатор, специализиран в областта на криптовалутите, предложи потенциален сценарий
Коментари Харесай

Биткойн може да падне под $40,000 преди да се насочи към нови върхове

Известен анализатор, профилиран в региона на криптовалутите, предложи евентуален сюжет за придвижването на цената на Биткойн, като уточни евентуален спад преди упования прогресивен скок.

“ “, позната фигура в обществената платформа X (Twitter), очерта своята позиция за траекторията на Биткойн. Въпреки че призна обещаващите достижения на Биткойн , анализаторът чака краткотрайно намаляване под границата от $40,000, преди да се възобнови възходящата наклонност, като задачата е цената да надвиши $60,000.

Наблюдавайки теорията на вълните на Елиът, механически метод, учреден на пазарната логика на психиката, проявяваща се във вълнови модели, анализаторът уточни, че актуалната фаза на Биткойн включва четвърта вълна на консолидация над $40,000, която основава предпоставки за следващо бичо придвижване към $60,000.

Макар да позволява евентуално потапяне под $40,000 в границите на тази фаза, анализаторът остава оптимист за структурното ѝ влияние.

Въз основа на теорията за вълните на Елиът анализаторът предвижда, че корективната фаза на Биткойн наближава своя край, като петата и последна вълна се чака да доближи $60,000.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР