Изваяна физика, татуировки и тясна риза. Подобно на други свои

...
Изваяна физика, татуировки и тясна риза. Подобно на други свои
Коментари Харесай

Изваяна физика, татуировки и тясна риза: Свещеник е истинска звезда в социалните мрежи

Изваяна физика, татуировки и тясна риза. Подобно на други свои сътрудници в епархиите Бреша и Верона, духовник Дон Фузари употребява обществените мрежи, с цел да предава Евангелието и да намира метод да поддържат връзка с младежите, пише  Corriere della Sera .  

Отец Фузари е същинска звезда в обществените мрежи. По прякор Свещеника културист, поради пристрастеността си към културизма, той поставя обет през 1991 година и служи в епархията на Бреша. Учил е история на изкуството, а в обществените мрежи притегли вниманието с истинската си за духовник визия.  

На страницата му в Instagram има коментар " думите на Исус ни споделят нещо надълбоко, че той също е пристигнал да докара Бог да изцели сърцата, т.е. индивида в неговата дълбочина ", споделя той. В обществените мрежи неговите проповеди имат същински триумф: под тях валят десетки мнения, а в Instagram почитателите му наброяват над 58 000.  

Колега на отец Фузари, Дон Джовани Берти, прочут още като Дон Джоба, енорийски духовник на Монига дел Гарда, предава словото на Евангелието посредством своите карикатури по подобен метод, че изважда християнския език от нормалните кръгове, като той също може да бъде включен в това, което е несъмнено като " поп теология ".  

Известно е, че някогашният енорийски духовник на Лонато дел Гарда, Матео Селмо, постоянно пее своите проповеди.  

Друг духовник, Дон Марко Форти, до предишния юли духовник в енорията Понтевико, а през днешния ден енорийски викарий в Бадиа и Виолино, е прочут с метода, по който се обръща към енориашите и харесва благородническите трофеи. Верните му почитатели са станали " жители ", а той е именуван " маркиз " или " барон ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР