Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване

...
Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване
Коментари Харесай

В Сливен органите на реда установиха нарушители на COVID мерките

Извършват се засилени инспекции от екипи на ОДМВР- Сливен за съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения, по отношение на увеличение броя на записаните случаи на COVID-19 и за ограничение разпространяването на болестта в региона. Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен оказва цялостно подпомагане на институциите и извършва прецизно предоставените й функционалности.

Полицейски екипи правят инспекции за съблюдаване на карантината на територията на региона. Установено е едно нарушаване, за което е формирано досъдебно произвеждане в РУ-Сливен.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски превоз, нощни заведения и обекти с публично предопределение. През миналото денонощие са осъществени 42 инспекции на обекти и лица.

Съвместно с РЗИ е осъществена инспекция в игрална зала в град Сливен. Проверени са присъстващите в залата за съблюдаване на ограниченията - носене на защитни маски в закрито помещение и съществуването на зелен документ.

Установени са шестима без защитни маски, двама без документи и един случай на тютюнопушене в закрито помещение. За откритите нарушавания представители на РЗИ-Сливен са съставили актове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР