Извършването на ритуал със свещ за привличане на пари е

...
Извършването на ритуал със свещ за привличане на пари е
Коментари Харесай

Ритуал със свещ за привличане на пари

Извършването на обред със свещ за привличане на пари е нормална процедура в разнообразни духовни и вълшебен обичаи. Ето елементарен обред със свещи, който можете да опитате:

Необходими материали за обред със свещ за привличане на пари

Зелена свещ: Зеленото постоянно се свързва с разцвет и обилие.

Свещник или паница: За безвредно задържане на свещта.

Кибрит или запалка: За запалване на свещта.

Писалка и хартия: За записване на вашите планове.

По избор: билки или етерични масла за изтегляне на пари (напр. канела, босилек или пачули).

Как да създадем обред със свещ за привличане на пари

Намерете безшумно и умерено място, където няма да ви безпокоят. Почистете региона, като изгорите малко култивиран чай или тамян, в случай че желаете.

Вземете зелената свещ и издълбайте във восъка знаци или думи, които съставляват благосъстояние и обилие. Можете да употребявате елементарен знак за $ ($) или различен важен знак.

 Ритуал за привличане на пари

Поставете свещта в нейния държач или върху паница и я запалете.

Седнете комфортно пред свещта и поемете няколко дълбоки вдишвания, с цел да отпуснете мозъка и тялото си.

На лист хартия запишете желанието си за привличане на пари. Бъдете съответни по отношение на сумата или финансовите цели, които желаете да постигнете. Използвайте положителен език и си представете, че към този момент имате парите.

Дръжте хартията в ръцете си и си представете по какъв начин силата на изобилието тече през вас. Почувствайте страстите на наслада и признателност за парите, които идват в живота ви.

Сгънете хартията и я задръжте над пламъка на свещта (но внимавайте да не я изгорите). Визуализирайте по какъв начин пламъкът придвижва силата на вашето желание във вселената.

Поставете сгънатата хартия под свещника или чинията, като се уверите, че е в сигурност от запалване.

Седнете и медитирайте за няколко минути, като се фокусирате върху желанието си и пламъка на свещта. Вижте себе си като финансово богат и кадърен да постигнете задачите си.

След като се почувствате подготвени, загасете свещта (духнете я или използвайте щипка). Съхранявайте сгънатата хартия на несъмнено място или я носете със себе си като увещание за вашето желание.

Повтаряйте ритуала за привличане на пари постоянно, в идеалния случай един път седмично или толкоз постоянно, колкото почувствате, че го вършиме.

Не забравяйте, че ритуалът е метод да насочите желанието и силата си към привличане на пари. Важно е да предприемате на практика стъпки и в всекидневието си като бюджетиране, икономисване и предприемане на дейности, съобразени с вашите финансови цели.

Вижте още:

- Зелен нефрит за привличане на пари и богатство;

- Талисмани за портфейла притеглят парите като магнит;

- Цветове за привличане на пари.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР