Извършителят на бруталното шесторно убийство в Нови Искър вероятно е

...
Извършителят на бруталното шесторно убийство в Нови Искър вероятно е
Коментари Харесай

Убиецът местил труповете след касапницата в Нови Искър

Извършителят на бруталното шесторно ликвидиране в Нови Искър евентуално е желал да заблуди проверяващите, написа в. " Монитор ". След двата огледа, траяли над 18 часа, е открито, че труповете на жертвите са били местени в разнообразни стаи в къщата на ул. „ Лозенски дол “ номер 5. Той е бърсал кръвта от пода, тъй като на мястото е открита кофа с вода, в която имало кръв и парцал, описа пенсионираният служител на реда от Второ РПУ в София Йордан Кръстанов.

Мъжът е бил едно от поемните лица при огледа в дома с всеобщия гроб и е станал очевидец на всички дейности на следователите. В двуетажната къща са открити телата на бащата Неделчо Юнаков, на 19-годишния му наследник Георги, на доведената му щерка Нанси на 16 година, на гаджето й Боби, на тъщата, както и на немската овчарка на фамилията.

По тил в хола лежали телата на Неделчо и Георги. Двамата били убити в кухнята и влачени в хола. " Бабата си беше на леглото, била е седнала, тъй като краката й висяха от дивана, само че след патрона леко се е килнала встрани, съобщи Кръстанов, представен от в. " Телеграф ". Срещу бащата Неделчо е стреляно десетина пъти - оловото попаднало главно в главата му, само че имал и рани по ръцете и бедрото, което допуска, че се е опитвал да се отбрани от патроните. Синът му е прострелян в гърдите. На втория етаж били труповете на Боби, Нанси и кучето.

Дванадесетокласникът е открит в спалнята на Кети и Неделчо, прострелян с 3-4 патрона, като един от тях попаднал сред очите. В детската стая на леглото се намирала Нанси - тя е ликвидирана с един изтрел в слепоочието. Крачетата й също висели от леглото, а целият й юрган бил пропит в кръв.

Куршум зад ухото предизвикал гибелта и на немската овчарка.

" Къщата беше заключена, само че групичка деца минали зад нея и през прозореца видели труповете, след това споделили на родителите си ", изясни Йордан. Междувременно братът на Неделчо също подал сигнал на 112, тъй като не можел да се свърже с него. Наложило се служители на реда да разбият вратата, с цел да влязат.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР