Извършители на побой са били задържани от служителите на реда

...
Извършители на побой са били задържани от служителите на реда
Коментари Харесай

Екшън в Раковски, младежи нападнаха баща и син в Секирово

Извършители на побой са били арестувани от чиновниците на реда в Раковски. Около 22.30 часа в събота на незабавен телефон 112 постъпил сигнал за сборичкване сред четирима използвали алкохол участници в фамилно празненство в квартал "Секирово ". Пристигналите неотложно на място униформени открили, че 44-годишен локален гражданин е с две прободни рани по тялото, а 67-годишният му татко - с охлузвания по лицето. 
След оказана здравна помощ двамата потърпевши са освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. В хода на следствието в районното ръководство са отведени нападателите - техни роднини, на 16 и 18 години. Срещу тях е формирано досъдебно произвеждане по член 129 от Наказателен кодекс. 
Междувременно в неделя в полицията в Първомай попаднало 15-годишно момче от града, против което почнало бързо произвеждане за породена телесна щета по хулигански подбуди. По първични данни, половин час след среднощ, в междублоково пространство на ул. "Орфей " малолетният се спречкал с други двама младежи, на 16 и 17 години, и им нанесъл удари с дървен прът по главите. Пострадалите са прегледани в пловдивска болница и освободени за домашно лекуване. Пълното документиране на случаите продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР