Извършеното деяние от бившия министър на здравеопазването Николай Петров е

...
Извършеното деяние от бившия министър на здравеопазването Николай Петров е
Коментари Харесай

Няма престъпление при търга във ВМА

Извършеното действие от някогашния министър на опазването на здравето Николай Петров е административно нарушаване, а не закононарушение по смисъла на закона. Това оповестиха от Военно-апелатевна прокуратура.


Срещу наблюдаващия прокурор от по нискостоящата прокуратура Адалберт Кръстев е формирано дисциплинарно произвеждане тъй като направената от него инспекция е била непълна и елементи от постановлението са били преписани от възраженията на самия военачалник Петров.

Полк. Йордан Дангов, зам.-военно апелативен прокурор: Не открих никакви данни, от които може да се направи някакво съмнение, че все още, когато сдружението " Ортопедие - Инвекс " е взело участие има някаква връзка сред ген. Петров и бъдещия му шурей Явор Цонев. В контракта на сдружението, подписан сред ВМА и " Ортопедие - Инвекс ", не са посочени удостоверението за данъчна регистрация и булстата. Няма този атрибут, който е бил наложителен. Неправилно в одитния отчет е посочено, че сдружението " Ортопедие - Инвекс " е кандидатствало за позиции, които са разнообразни от тия, за които е класирано.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР