Извършена е 30 процента от планираната подмяна на водопроводната мрежа

...
Извършена е 30 процента от планираната подмяна на водопроводната мрежа
Коментари Харесай

Подменен е 30% от водопроводната мрежа в Перник

Извършена е 30 % от плануваната замяна на водопроводната мрежа в Перник, заяви кметът Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в.

Приключили са ремонтните действия в квартал "Църква ", в кв. "Изток " се работи с задоволително положително движение по две огромни улици. Започната е реорганизация на водопровода и във високите квартали, както и в централната градска част.

Три компании работят по замяна на мрежата. В множеството сектори те употребяват технологията "къртица ", проправяща път на тръбите подземен,без да се разкопават тротоари и пътни платна. Така не се постанова метаморфоза на автомобилния трафик и се икономисват неудобства за пешеходците и живущите на съответната улица. Има по-малка запрашаемост и по-малко компликации при водоподаването, означи кметът.

Кражба на вода е открита в Перник

Подменя се 56 км водопроводна мрежа в целия град. Ремонтът се финансира със средствата, предоставени в края на предходната година от държавното управление за превъзмогване на водната рецесия в Перник. Заради ковид компаниите вършат планове за малко удължение на авансово заложения период. В рамките на тази година ремонтът ще завърши, заключи кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР