Извънредното заседание на Столичния общински съвет (СОС) започна с декларация

...
Извънредното заседание на Столичния общински съвет (СОС) започна с декларация
Коментари Харесай

Бойкотираха Калановски в СОС за Украйна, общинари напуснаха

Извънредното съвещание на Столичния общински съвет (СОС) стартира с декларация на ПП-ДБ, прочетенa от Веселин Калановски. Документът удостоверява поддръжката за Украйна. Калановски съобщи, че България е леговище за хиляди бежанци.

" В столицата на България ще следваме тази линия на полезности ", прочете Калановски.

Някои общински съветници напуснаха залата по време на речта, а Цветомир Петров ги прикани да се върнат и продължат съвещанието.

" Веселин Калановски показва по какъв начин ще работят ПП-ДБ-СС. Не бива да се взривяваме с политически изявления по време на изключително съвещание ", сподели Диана Тонова от Българска социалистическа партия.

Тя съобщи, че СОС е в изключително съвещание с съответна цел и не трябва да се обременява съвещанията на градския парламент с политически заявления.

" Ако се взривяваме с политически заявления, работата на СОС няма да върви и тогава няма кого да обвинявате. Нека се почитаме взаимно, тъй като едва ли не сте си давали сметка, че една такава декларация ще взриви залата ", обърна се Тонова към общинския консултант от ПП-ДБ-Спаси София.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР