Извънредното положение заради коронавируса е първо в своя характер в

...
Извънредното положение заради коронавируса е първо в своя характер в
Коментари Харесай

#ОстанетеВкъщи и българските знаменитости: Как оползотворяват времето?

Извънредното състояние поради ковид е първо в своя темперамент в родината ни. За всички ни обстановката е нова, непозната, а поради невидимия зложелател и непривична. Времето ще става все по-хубаво, а ние би трябвало да си седим у дома. Именно в този момент е моментът, в който би трябвало да покажем отговорност към себе си, околните си и да бъдем дисциплинирана.

Към този зов се причислиха и известни лица от българския шоубизнес, които и демонстрираха по какъв начин прекарват времето си в условия на изолираност. Вижте в канала във vbox7:

Диляна Попова

" Обличайте халатите, дърпайте решетките и стискайте зъби! Прилича на боен режим, само че по-добре да го назоваваме отговорност ", написа актрисата и добавя, че има хрумвания по какъв начин да уплътни първата седмица, а за след това - ще забележим.
               

A post shared by (@dillyanapopova) on Mar 15, 2020 at 6:53am PDT

Благой Георгиев

Набожният футболист е уверен, че постът и молитвата са лекарството против всички беди и разгласява фотография на олтар на храм.
               

A post shared by (@blagogeorgiev_official) on Mar 15, 2020 at 8:20am PDT

Калин Вельов

След като музикантът призна, че е подценил обстановката, той прикани за отговорност и трезва мисъл. Последната му обява е от домакински фитнес, защото, знаете, частните такива са затворени до края на месеца.
               

A post shared by (@kalinveliov) on Mar 15, 2020 at 1:25am PDT

Галена

Певицата разгласява фотография от вкъщи си и просто приканва да си седим у дома. " По-опасна и от короната ", пишат почитатели. Други цитират част от нейна ария - " суматохата хвана ме ".
               

A post shared by (@galena1) on Mar 14, 2020 at 8:56am PDT

Наталия Кобилкина

Сексоложката предлага обичани филми и създатели, на които да отделим време, до момента в който сме у дома.
               

A post shared by (@nataliakobilkina) on Mar 15, 2020 at 1:24am PDT

Лазар Ангелов

Световноизвестният фитнес модел също страда поради неналичието на отворени зали, само че пък страда с възприятие за комизъм и разгласява колаж със себе си.
                 
on Mar 14, 2020 at 10:02am PDT

Venci Venc'

" Капка с вирус “COVID-19 ”, с която природата просто ритна доминото на цялото ни цивилизационно не развиване, а надменност в днешния свят ", написа изпълнителят и декларира, че никой не може да предскаже какво ни чака. " Ясно е единствено едно - откакто всичко това премине, ще се събудим в друг свят. Вероятно малко… или доста по-затворен. "
               

A post shared by (@venztagram) on Mar 15, 2020 at 12:59pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР