Извънредно заседание на Комисията по контрол над службите ще бъде

...
Извънредно заседание на Комисията по контрол над службите ще бъде
Коментари Харесай

Свикват извънредно заседание на Комисията по контрол над службите заради сайта Миротворец

Извънредно съвещание на Комисията по надзор над службите ще бъде свикано през днешния ден. Това разгласи ръководителят на комисията Даниел Митов, откакто Корнелия Нинова разгласи, че са събрани нужните подписи за свикването на такова. На него се чака да участват и шефовете на службите в България, които да срещнат депутатите с повече данни по случая и да стане ясно дали има опасност за животите на поставените в листата български жители.

" Ние нямаме досега нужната информация, с цел да можем да предприемем институционални дейности. Ще създадем всички нужни инспекции през комисиите за външна политика и надзор над службите. Няма никакво значение към коя парламентарна група принадлежи българският политик или българските жители. Недопустимо е да се попада в описи, които са заплашителни, в случай че има каквато и да било опасност, само че това може да се реши единствено след диалог през днешния ден със службите ", съобщи Митов, представен от " Фокус ".

Той бе безапелационен, че шефовете на службите би трябвало да се явят на съвещанието, с цел да дадат повече детайлности по случая. Той увери, че в случай че обстановката изисква институционален отговор, България ще се обърне към Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР