Извънредният конгрес на БСП, който ще се проведе в събота,

...
Извънредният конгрес на БСП, който ще се проведе в събота,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Конгресът ще бъде тест за всички в БСП, не само за Корнелия Нинова

Извънредният конгрес на Българска социалистическа партия, който ще се организира в събота, ще бъде самобитен тест за всички във групировката, освен за водача Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. Това сподели пред БНР водачът на БСП-София Калоян Паргов.

Той посочи, че в Българска социалистическа партия има вътрешнопартийна полемика, която е особено положение на Българска социалистическа партия към този момент 126 години и напомни мисълта на Ленин "Преди да се обединим, би трябвало да се разделим ".

Тази седмица е седмица на другите възможности, седмицата на различния бюджет, седмицата на различните политики, несъмнено, както вътре в Българска социалистическа партия като полемика, която ще има своята еманация в събота на съвещанието на конгреса, по този начин и във всички визии, които ние ще представим още тази седмица до Конгреса, уточни Паргов.

Относно разногласията за свикването на Конгреса той заключи: "Решението мина, бих споделил, "на косъм ", заради това, че дневният ред на този конгрес не е присъщ и характерен за съвещание на конгреса, по-скоро за Национален съвет, само че явно по-широкият формат ще даде и повече благоприятни условия за полемики. Това са 800 души вместо 180 ".

Обединението на идейна политическа основа за посоката, мисля, че е налице. Въпросът е за методите и за методите, за метода на работа. Това също ще бъде обект на полемика вътре, на самия Конгрес, във връзка с партията, съобщи социалистът.

Паргов посочи, че водачът на Българска социалистическа партия се избира от структурите, а не от Конгреса.

БСП-София е почнала още през май да търси столичния вид на Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, който да предложи друга визия за развиването на града от тази на Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР