Георги Драганов, ФейсбукРуската пропаганда у нас и в други страни

...
Георги Драганов, ФейсбукРуската пропаганда у нас и в други страни
Коментари Харесай

Благодарете на ядрените оръжия, които са най-добрият гарант за мир

Георги Драганов, Facebook

Руската агитация у нас и в други страни отново стартира да употребява безумни причини.

" Партиите на войната желаят да пращат български/унгарски/германски/натовски войски на фронта против Русия! " " Искат да пратят децата ни на фронта! " и сходни неуместни изказвания.

Искам единствено да ви успокоя - до момента в който и Русия, и НАТО имат нуклеарни оръжия и нямат 100% обезпечен метод да спрат всички от противниковите нуклеарни оръжия, война сред тях не може и няма да има. Абсолютно и тотално изключено е, в случай че трите нуклеарни сили в НАТО Съединени американски щати, Англия и Франция не решат да изоставен съюза по едно и също време.

Война сред нуклеарни сили значи завършек на нашата цивилизация и най-вероятно край за човечеството като тип и сигурно край за страните. Само клинично вманиачен или откровено уверен в съществуването на оттатъшен живот би позволил сходно нещо. А ръководещите света са трезви циници.

Затова натовски войски против съветски войски никой в никакъв случай няма да допусне. Доброволци, паравоенни формирования, бойкот, пропагандна война, стопански наказания - всичко това е възможно в спора, само че не и открита война. Благодарете на нуклеарните оръжия, които са най-хубавият поръчител за мир.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР