Извънредна ситуация във Враца вдигна накрак полиция, пожарна и медици

...
Извънредна ситуация във Враца вдигна накрак полиция, пожарна и медици
Коментари Харесай

Извънредно от Враца! Аварийни екипи разбиха апартамент и изнесоха от него тяло в одеяло

Извънредна обстановка във Враца подвигна накрак полиция, пожарна и медици от незабавната помощ. Аварийните екипи разрушиха вратата на апартамент, с цел да изнесат потърпевш човек.
Случката се разигра преди минути в блок №9, вход А на врачанския жилищен комплекс „ Младост “. Самотно живеещ 43-годишен мъж е колабирал в дома си и не е могъл да стигне до вратата. Съседите му чули, че нещо става, и откакто не съумели да влязат в жилището му подали сигнал на телефон 112.

На мястото неотложно се отзовали избавителните екипи. Служители на локалната противопожарна работа разрушили вратата на жилището. Стопанинът бил в схващане, само че в несъответстващо положение. Както си бил по пижама, огнеборци, служители на реда и медицински чиновници го вдигнали на спонтанна носилка, направена от одеяло, и го свалили от блока. Линейка с включена сирена откара потърпевшия мъж към центъра за незабавна здравна помощ.

Все още не е ясно каква е повода за шоковото положение на пациента. Нямаше забележими следи от пострадвания, само че индивидът целият трепереше, до момента в който униформените и медиците го изнасяха към колата за спешна помощ. Предстои експертите в болничното заведение да открият какво му е и да го стабилизират.



Снимки: Булнюз
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР