Извънредна ситуация се е разиграла на летище Варна. Около 10

...
Извънредна ситуация се е разиграла на летище Варна. Около 10
Коментари Харесай

Пътници се барикадираха в самолет на летища Варна. Пилота: Няма достатъчно екипаж, който да ви превози

Извънредна обстановка се е разиграла на летище Варна. Около 10 български жители се били барикадирали в аероплан, който кацнал там, вместо на летище София.
Самолетът летял от Абу Даби, само че изхвърчал с 3 часа забавяне. Това е и повода летателният уред да не съумява да кацне в София, защото на е имало проект за ремонт на аеропорта, предава Блиц.
По информация на очевидци от самолетната компания са знаели, че кацането на летище София няма да бъде разрешено в петък сутринта. Въпреки това, без предизвестие, качили всички на самолета. Само 15 минути преди кацането във Варна водачът оповестил, че ще се приземят на неправилното летище.
„ Поръчани са 5 рейса, които би трябвало да извозят всички ни от летище Варна до София. Това значи, че една огромна част от нас няма да могат да отидат на работа или да си свършат уговорките “, споделя една от дамите, която отхвърля да слезе от самолета.
Самолетната компания не поискала да спомага и на място извикала екипи на гранична полиция, които заплашили пасажерите, барикадирали се в самолета, да слязат от него с белезници.
„ Дадоха ни 10 минути да си помислим дали да слезем непринудено от самолета, или ще ни арестуват, в това число и децата, които се намират тук “, изясняват още недоволните пасажери.
Според стюарда пасажерите трябвало да изоставен самолета, с цел да се провежда превоза им.
„ Защо ние, които плащаме вашите заплати, би трябвало в този момент да се возим с рейса, да отменим всички задължения, които имаме, а вие – хората, на които ние плащаме, би трябвало да се приберете със аероплан “, това пасажерите запитаха водача.
В отговор на въпроса той съобщи:
„ Няма задоволително екипаж, който да ви транспорти законно. Аз също повеждам договаряния с компанията. Предал съм, че отказвате да слезете. “
Клиентите на самолетната компания дефинираха случилото се като подигравка по отношение на тях.
Продължението! Различни версии. Според стюарда би трябвало да слезем, с цел да се провежда превоза ни, а съгласно служителя от летище Варна, рейсовете към този момент ни чакали…

 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР