Извън семействата малко връзки са толкова интензивни като тези между

...
Извън семействата малко връзки са толкова интензивни като тези между
Коментари Харесай

Какво има в една игра? „Скъпа Англия“ изследва нацията през обектива на нейния футболен отбор

Извън фамилиите малко връзки са толкоз интензивни като тези сред спортни тимове и техните почитатели

От JILL LAWLESS Associated Press, 22 октомври 2023 година, 00:02 ч. Шампиони от Световната купа до упорити неуспели играчи, преследвани от група хулигански последователи, тимът се трансформира в източник на национално безпокойствие.

Тази изкупителна история въодушеви Греъм да употребява спорта, „ с цел да осмисли националния миг “ за страна, която беше потопена в политическа неустойчивост и принудена да сложи под въпрос мястото си в света след решението на референдума на Обединеното кралство през 2016 година да напусне Европейския съюз.

„ Мисля, че има самоунищожителен въртележ, в който попадаме, когато изпаднем в неволя “, сподели Греъм, имайки поради както футбола, по този начин и обществото. „ Както се показва в нашата политическа система сега. Продължаваме да удвояваме неуспеха.

„ Мисля, че бихме могли да си позволим по-здравословен отговор на загубата, при който по-късно нулирате, реформирате и преоткривате -- което е това, което Гарет се опита да направи, ” сподели Греъм пред Асошиейтед прес по време на пауза в подготовките. национална драма със занимателен привкус. Той трансформира подмолните парламентарни измами от 70-те години на предишния век в завладяваща драма в „ Тази къща “, очерта възхода на медийния магнат Рупърт Мърдок в „ Мастило “ и насочи скандал с машинация в телевизионно шоу в „ Викторина “. Греъм също написа сюжета на „ Шерууд “, телевизионна детективска драма, потопена в разделящото завещание от стачката на въглищните миньори във Англия от 80-те години на предишния век.

Актьорът Джоузеф Файнс, който играе Саутгейт с безшумно активност, сподели „ има безусловно възприятие на наслада, което е в основата на писането на Джеймс “, което разрешава на публиката да разбере, че „ те са там, с цел да се забавляват “.

„ И когато се забавлявате, това прекарване може да ви води тук-там и да ви накара да предизвикате хрумвания за себе си – еднаквост, национална еднаквост, душeвност, неустрашимост, психологично здраве “, сподели Файнс, чиито екранни осъществявания включват основната роля „ Шекспир влюбен “ и властнически патриарх в телевизионната драма „ Историята на прислужницата “. европейското състезание през 2021 година, възхвалявайки неговия тим и ролята му в построяването на „ доста по-толерантно и разбиращо общество “ и наблягайки способността на спорта да „ въодушевява и сплотява “.

Греъм го обрисува като роман за изкуплението от разтърсващ миг в кариерата на Саутгейт като състезател - несполучливият му удар от дузпа на полуфиналите на Европейското състезание през 1996 година, който изпрати Англия от шампионата.

Файнс сподели, че това е направило Саутгейт „ настойник на провалените дузпи “ – и му е дало дълбока съпричастност към младите му играчи и увереност да направи нещата по-добри за тях, в сравнение с са били за него.

Психологията на осъществяването на наказателни удари за или спиране очарова Греъм, който като 14-годишен гледа по какъв начин Саутгейт пропуща този удар през 1996 година Той сподели, че това е първия път, когато усети, че „ Вселената споделя, че това, че го искаш, не значи, че го заслужаваш или не значи, че ще се случи. “

„ Обичам метафората за това какво съставлява дузпата, надалеч оттатък спорта “, сподели Греъм. „ Този ​​момент, когато би трябвало да вземете решение и по-късно има разследване от това решение и това е по какъв начин по-късно да се справите с този неуспех или тази загуба. И това може да бъде излизане на среща, отиване на работа. Може да е всичко. Имам възприятието, че непрекъснато ходя на топка и решавам. “

Греъм споделя, че част от „ нежното пътешестване на Гарет “ е било да прогони „ отровен трибализъм “, екипът може да притегли. Английският футбол стана по-приятелски надъхан към фамилията и почитателите му станаха по-разнообразни, подкрепени от вдъхновяващия триумф на женския тим, Лъвиците, които завоюваха Европейското състезание през 2022 година

Не всички приветстват решението на играчите да застанат на коляно и да приказват против расизма или поддържат акцията против бедността на играча Маркъс Рашфорд.

И Саутгейт към момента не е t изведе Англия до огромен трофей. Играта приключва на Световното състезание през 2022 година в Катар, където – предизвестие за спойлер – Англия загуби от Франция на четвъртфиналите.

Това обезпечава съвършен, покъртителен край за пиеса. Но на Греъм му се желае да не е било друго.

„ Вероятно бих пожертвал края на играта, която имаме, с цел да може Англия още веднъж да завоюва Световната купа и преди малко да получи да се отървем от този сърбеж, който наподобява не можем да начешем. “

„ Скъпа Англия “ се излъчва в Prince Edward Theatre в Лондон до 13 януари и получава стартиране в киното в Обединеното кралство и Ирландия през януари.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР