Изваждането на Русия от SWIFT означава, че централната банка не

...
Изваждането на Русия от SWIFT означава, че централната банка не
Коментари Харесай

Красен Станчев: Руската икономика става еднокрака, олигарси загубиха $29 млрд. през последните дни

" Изваждането на Русия от SWIFT значи, че централната банка не може да употребява запасите си. Губят се пари, рублата поевтиня с повече от 50%, разяснява той. Централната банка или ще забрани потреблението на частни запаси или ще ги ограничи съществени, съгласно икономистът. В последните дни съветски милиардери за изгубили 29 милиарда $ ". Това съобщи икономистът Красен Станчев. Той разяснява новите ограничения, които Европейски Съюз наложи над Русия.

Той предвижда хиперинфлация и е безапелационен, че " съветската стопанска система става еднокрака ". " Нормално е руснаците да са обезпокоени. В бъдеще Русия ще би трябвало да продава своите запаси по-евтино. Спирането на доставките на съветски газ за Европа ще е проблем за Европейски Съюз,но и за Русия, а войната се финансира от приходите от запаси ", сподели още специалистът.

Владимир Путин осъзнава това и по тази причина е привел в необикновен режим нуклеарните оръжия, тъй като осъзнава, че не може да употребява газа като оръжие. По отношение на газовите доставки за Европа, по думите на Красен Станчев, България е слабото звено, защото не диверсифицира доставките на газ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР