Изцяло заставам зад искането Ви за изграждане на нов парк

...
Изцяло заставам зад искането Ви за изграждане на нов парк
Коментари Харесай

Костадин Димитров за кмет на Пловдив: „Коматево“ и „Остромила“ трябва да имат нов парк

„ Изцяло стоя зад настояването Ви за създаване на нов парк в Коматево и ще работя с цялото си сърце за неговото реализиране “ – това заявява претендентът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров пред поданици на квартала и членове на Сдружението с нестопанска цел „ Коматевци за Коматево “. На срещата, която се организира в читалището, участваха претендентът за кмет на регион „ Южен “ Атанас Кунчев, Георги Василев, Десислава Георгиева и Петя Петкова от листата за общински съветници.
Желанието на жителите е на три общински парцела сред стадиона и болничното заведение да бъде построен парк за спорт и отдих. То е подкрепено с подписите на 3700 жители от кварталите „ Коматево “ и „ Остромила “.
С дейната интервенция и по предложение на общинския консултант от ГЕРБ Георги Василев Общинският съвет гласоподава 60 хиляди лв. за изработването на Подробен устройствен план на тези парцели.
„ Жителите на „ Коматево “ и „ Остромила “, както и на целия регион „ Южен “ имат потребност от нови зелени територии и паркове. Процесът ще отнеме време, защото би трябвало да се сменят предназначенията на парцелите и чак тогава да се пристъпи към правене на Подробен устройствен план. Но това няма да ни спре и ще работим за този парк “, съобщи Костадин Димитров.
Той се ангажира да спомага при възобновяване на падналата ограда на съществуващия парк в центъра на квартала.
Едно от поставените претенции бе да бъде асфалтирана улица „ Енос “. „ Това е изцяло в ресора на районния кмет. Правя непрекъснати обиколки из региона и към този момент съм описал всички компрометирани настилки. Ще заложим средства в бюджета и ще разгадаем този проблем “, съобщи пред присъстващите претендентът за кмет на регион „ Южен “ Атанас Кунчев.
Разширението на Коматевско шосе, замяна на водопроводната мрежа, създаване на повдигнати пешеходни пътеки, както и смяна на маршрута на рейсове от градския превоз бяха измежду останалите обсъждани тематики по време на диалога. Кандидатите на ГЕРБ се ангажираха да търсят решение по всеки един от тях.
ГЕРБ е с номер 7 на изборите на 29-ти октомври в трите бюлетини – за кмет на Пловдив, кмет на регион и листа с общински съветници.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР