Изцяло в нова светлина ще видят феновете Криско в новото

...
Изцяло в нова светлина ще видят феновете Криско в новото
Коментари Харесай

Актриса от Лондон е първата ученическа любов на Криско

Изцяло в нова светлина ще видят почитателите Криско в новото му видео „ Нашият живот “. В песента на хитовият реализатор и жури в X Factor се връща към своето детство и ученическите си години в Габрово.

Специална роля във видеото има актрисата София Василева, която изиграва първата ученическа обич на Криско. Тя е приключила Royal Central School of Speech and Drama в Лондон, а на българската аудитория е позната от предишните й планове – водеща на паметното предаване „ Споко “, „ Рекламна пауза “ и „ Мотор шоу “, както и запаметяващата се реклама „ О, Пепи “. В момента София завършва фотосите на пълнометражен филм и провежда самостоятелни арт планове.

В „ Нашият живот “ особено присъединяване имат и „ Бон-Бон “, а видеото ни среща и с учителката на Криско в Националната априловска гимназия в Габрово. Режисьор на клипа е Кирил Киров – Кико, който е виновен за неповторимите представяния и на участниците в трите сезона на X Factor, както и за първите стъпки на Криско в актьорското майсторство – на сцената на „ Като две капки вода “.

„ Най-хубавото в „ Нашият живот “ е детството. Затова замислихме и направихме песента с всички дивотии, в които живее и фантазира всяко дете “, разяснява Криско.


 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР