Изцяло подкрепям Милена Славова и ако видя, че някой е

...
Изцяло подкрепям Милена Славова и ако видя, че някой е
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Аз бих реагирал доста по-брутално от Милена Славова, ако видя това със знамето

" Изцяло поддържам Милена Славова и в случай че видя, че някой е забил в задника си българското знаме, бих реагирал много по-остро и по-брутално от нея ", написа във Facebook профила си водачът на Има Такъв Народ в поддръжка на певицата Милена Славова.

Тя има дело във Върховен административен съд по тъжба на ЛГБТ организацията " Действие ". Причината е неин пост във " Facebook ". В него тя написа, че е срещу гей парадите и че " се задушаваме от наглостта и парадирането на всякакви извратеняци. И не се оправдавам за думите си ".

Върховният административен съд би трябвало да се произнесе за това: дали певицата Милена Славова е дискриминирала във Facebook ЛГБТ общността.

" Използвам случая, в персоналния си Facebook профил, с цел да кажа, че познавам Милена Славова от доста години. Дълбоко я одобрявам и почитам, и знам, че тя в никакъв случай не е дискриминирала никого в живота си. Защото Милена е един либерален, великодушен и необятно скроен човек, и изобщо не й пука за нелепости, дребнавщини и в последна сметка е в действителност един изцяло свободен човек.

Изцяло я поддържам и в случай че видя, че някой е забил в задника си българското знаме, бих реагирал много по-остро и по-брутално от нея.

Скъпа Милена, познавам те от дребна, откровено те обичам и почитам и считам, че нито съд, нито ЛГБТ могат да ти се опрат.

Живеем в странни времена и дружно ще водим тази борба за свободата на словото и за свободата като цяло.

И мисля, дори напряко съм уверен, че има доста хора, които разсъждават като теб и мен.

Милена, искам ти да не се променяш в никакъв случай! "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР