Изцяло новият Volkswagen ID.7 вече присъства официално и на родния

...
Изцяло новият Volkswagen ID.7 вече присъства официално и на родния
Коментари Харесай

Изцяло новият електрически Volkswagen ID.7 вече и в България. Обновеният T-Cross също

Изцяло новият Volkswagen ID.7 към този момент участва публично и на родния пазар, откакто флагманският 100% електрически модел на марката беше показан от формалния дилър Порше БГ, като паралелно с това компанията показа и обновената версия на T-Cross.

Volkswagen ID.7 дава обещание да предложи свободен пробег в продължение на до 700 километра (WLTP стандарт на замерване), необятен интериор и първокласни технологии, които да трансфорат автомобила в чудесно решение за дълги пътувания. Фактор тук е и опцията за ултрабързо зареждане на интегрираната батерия с потенциал от 200 kW.

Volkswagen ID.7, който е с съществени размери дължина от съвсем 5 метра (4961 мм), височина от 1536 мм и широчина от 1862 мм, и междуосието е 2971 мм, е оборудван с напълно нова задвижваща система, която дава обещание мощ от 286 конски сили, трансформирайки модела в най-мощния представител на ID. фамилията на марката.

В оборудването на Volkswagen ID.7 са включени нов 15-инчов централен информативен екран, прожекционен (head-up) екран с добавена действителност, нова концепцията във връзка с климатичната система, панорамен стъклен таван с функционалност за затъмняване, Climatronic предни климатизирани седалки и други.

Интересно развиване в модификационното семейство на Volkswagen ID.7, който получи допустимо най-високата оценка от 5 звезди за сигурността си от Euro NCAP, ще настъпи през тази година вследствие на обещанието на марката за пазарното лансиране на негова комби версия- Tourer, и всички типични преимущества, които свързваме с комби колите.

При петима в интериора на ID.7 Tourer, товарната му съдържимост ще бъде до 545 литра, а в случай че задните седалки бъдат сгънати, свободният размер се усилва до 1714 литра, като е допустимо и превозването на товари с дължина от съвсем 2 метра.

Volkswagen T-Cross
Основните новости при Volkswagen T-Cross, от който все още има осъществени към 1.2 млн единици, са свързани с въвеждането на нови и още по-качествени материали в интериора, консолидираното на нови софтуерни решения, включително и системата за асистиране на ръководството и полуавтономно ръководство Travel Assist, и други.

По отношение на дизайна, обновеният Volkswagen T-Cross получава ново осъществяване, включително и светлинно диодно, на предната и задната си част, нови IQ.LIGHT фарове, нови цветови разновидности, Digital Cockpit бордова система с нов централен екран (20.3 и 23.4 см) като общоприетоо съоръжение, ново предно табло и други.

T-Cross резервира функционалността за надлъжно пренасяне на до 14 см на задния ред седалки, като според от конфигурацията, товарното поделение на модела варира от 385 до 455 литра. При сгъването на модулните и делими задни седалки, свободният размер може да доближи до 1281 литра, а с помощта на функционалността за прегъване и на предната пътническа седалка могат да се транспортират товари с дължина от 2.4 метра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР