Изцяло новият и първи по рода си за марката Volkswagen изцяло

...
Изцяло новият и първи по рода си за
марката Volkswagen изцяло
Коментари Харесай

Електрическият SUV Volkswagen ID.4 вече е в България

Изцяло новият и първи по рода си за марката Volkswagen напълно електрически SUV модел- ID.4, към този момент участва публично и на българския авто пазар, след като електромобилът означи премиерата си тази вечер във Военна академия Г.С. Раковски в София.

След лансирането на първия член на новото семейство електрически автомобили ID. на Volkswagen- , ID.4 дебютира в България броени откакто беше разгласен за победител в състезанието Световен автомобил на годината и стана притежател на отличието за в основната категория.

Разработен въз основата на модулната платформа за електрически коли MEB, Volkswagen ID.4 се създава и продава в Европа, Китай и Съединените Американски Щати, като според от модификацията, предлага свободен пробег от до 520 километра (батериен модул 77kWh). Мощността на интегрираният в задната част на купето електромотор е 204 конски сили и той е в положение да форсира автомобила от 0 до 100 щм/ч за 8.5 секунди и до максимална скорост на придвижване от 160 км/ч.



Volkswagen ID.4 идва с разстояние от пътя от 21 сантиметра, което в композиция с товарната му съдържимост от 543 до 1575 литра, го прави чудесно приспособен както за ежедневна приложимост в градска и извънградска среда, по този начин и извън приетите за общоприети пътни условия.



Интересна специфичност на Volkswagen ID.4 е тази, че при лансирането си на пазара той се предлага във версия със задно задвижване, а модификацията му ID.4 GTX с четири задвижващи колела ще стъпи на пазара през лятото. Тази версия на електромобила получава по един електромотор за предните и задните си колела, общата мощ на които е 299 конски сили. В резултат на интегрирането на това софтуерно решение, електромобилът се оправя с надолнище от 37.5%, може да се форсира от 0 до 60 км/ч за 3.2 секунди и от 0 до 100 км/ч за 6.2 секунди, а максималната му скорост на придвижване е електронно лимитирана на 180 км/ч.

ID.4 е следващата стъпка на Volkswagen към реализирането на проекта на марката по въвеждането на пазара на до 75 изцяло електрически коли до 2029 година и продажбата на към 26 милиона от тях в същия интервал.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР