Изцяло електрическият JAGUAR I-PACE премина през програма за освежаване и

...
Изцяло електрическият JAGUAR I-PACE премина през програма за освежаване и
Коментари Харесай

JAGUAR освежи и подобри I-PACE

Изцяло електрическият JAGUAR I-PACE мина през стратегия за ободряване и усъвършенстване, вследствие на която стана още по-привлекателен артикул спрямо миналата си еволюция.

Основните промени в дизайна на I-PACE са свързани с новата челна решетка, изпълнена в Atlas Grey цвят, нова заден дифузьор, няколко нови цветови осъществявания на екстериора, нов заден спойлер, нови модели джанти, включително и такива с оптимизиращи аеродинамиката карбонови вложки, и други.

Версията 2024 на електрическия автомобил JAGUAR I-PACE, който все още има повече от 90 интернационалните награди и оценки, идва общоприетоо с бордовата система Pivi Pro с интегриран виртуален гласов помощник Alexa, навигация what3words и безжична синхронизация за мобилни телефони посредством Apple CarPlay и Android Auto.

I-PACE е оборудван с батериен модул с потенциал от 90 kWh, силата в който е в положение да предложи свободно придвижване в продължение на до 470 километра (WLTP стандарт на замерване). При съществуване на подобаваща инфраструктура (100 kW), батерията може да бъде презаредена за нови 127 километра пробег след единствено 15 минути.

Благодарение на функционалността за отсрочено зареждане Low Cost Hours Only, притежателите на I-PACE могат да зададат начален и краен час на процеса, като по този метод да се възползват от по-ниските нощни цени на електрическата сила. За удължение на живота на батерията, електрическият автомобил разполага и с ограничител на зареждането на до 80%.

В същото време, електрическият автомобил на Jaguar предлага опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 200 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР