Изцяло дистанционен процес за кандидатстване, подписване и усвояване на потребителски

...
Изцяло дистанционен процес за кандидатстване, подписване и усвояване на потребителски
Коментари Харесай

Кандидатстването за потребителски кредит от ОББ вече е изцяло дистанционно

Изцяло отдалечен развой за кандидатстване, сключване и асимилиране на потребителски заеми показва ОББ, част от КВС Груп. От комфорта на дома, без потребността от посещаване на клон, клиентите към този момент могат да получат мечтаната сума за реализиране на своите проекти. Новата услуга е и без такса за кредитна оценка при електронно сключване на документите. ОББ приема сключване на контракти от разстояние единствено посредством избраните от банката сигурна електронна среда и дипломиран електронен автограф (КЕП).

Потребителските заеми могат да бъдат в размер от, като съществува опция и за кандидатстване за заеми до 70 000 лева Дистанционното кандидатстване може да се направи през , през или посредством.  Тези, които до момента не са употребили услугите на ОББ и ОББ Мобайл, още веднъж напълно отдалечено и при оптимално улеснен развой, без нужда от посещаване на банков клон, и да усвоят по облекчената процедура одобрената сума по заема.

„ В последните месеци изпълнихме цифровото измерение на продуктите ни с доста повече наличие и полза. Потребителските заеми остават измежду най-често употребените банкови услуги и точно по тази причина се постарахме да предоставим оптимално улеснен и напълно отдалечен развой - от кандидатстване до асимилиране. ", коментира Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп в България.

Многобройните цифрови канали за взаимоотношение, които сме основали, са новите точки на контакт сред нас и клиентите ни и с изключително внимание следим потреблението им и влагаме в тяхното развиване, добавя той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР