Изтребителят от пето поколение Су-57 е най-добрият самолет на руските

...
Изтребителят от пето поколение Су-57 е най-добрият самолет на руските
Коментари Харесай

Sohu: Руският Су-57 е най-добрата машина на руските ВКС, недооценен в САЩ

Изтребителят от пето потомство Су-57 е най-хубавият аероплан на съветските Военновъздушни сили сега, който американците неправилно подценяват.

Това оповестява китайският вестник Sohu.

Су-57 е многоцелеви стелт изтребител. Този аероплан в този момент е съвременно да се съпоставя с F-22 (САЩ) и той има доста преимущества. Например добра маневреност, къси дистанции за политане и кацане и свръхзвуков полет.

„ Ако в началото на външния свят изглеждаше, че ниската забележимост на Су-57 е най-голямата му уязвимост, в този момент това към този момент не е проблем “, се споделя в публикацията.

Авторът акцентира, че с помощта на ударния капацитет на изтребителя, той може да нападна осем цели едновременно от разстояние 400 км. Освен това самолетът нападна както въздушни, по този начин и наземни цели.

" За този изтребител съветските инженери са създали повече от дузина нови типове оръжия и разнообразни ракети. Конструкторите са употребявали неповторими технологии, с цел да основат тази машина ", обобщава изданието.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР