Източници на столичен всекидневник потвърждават, че между Пелов и Дебелия

...
Източници на столичен всекидневник потвърждават, че между Пелов и Дебелия
Коментари Харесай

Бомба От Сега! Нищо Не Знаем! Ето Истинската Причина За Разстрела На Пелов! Работата Е Много Дебела!

Източници на столичен ежедневник удостоверяват, че сред Пелов и Дебелия в действителност е имало сериозен спор. Той траял с години, само че повода за него не били свидетелските показания на Панчев, а ползи в наркобизнеса.

" От няколко години в циганската махала се приказва, че дрогата в Ботевград я държи Дебелия. Преди да вкарат Пелов в пандиза, двамата дружно движеха опиатите. Това е въпросният взаимен бизнес на двамата, за който приказва Министерство на вътрешните работи. След това Дебелия постави ръка на всичко ", споделя източникът ни на информация. В удостоверение той показва случай с умряло от свръхдоза момче в ботевградски хотел. Роднините на младежа упрекват Дебелия, че му е продал опиата. Пред локалната телевизия те даже сочат Панчев като боса на дрогата в града.

Нашият източник разкрива, че Пелов не се примирил със загубата си на позиции в незаконния бизнес. Той основал ударна бригада с име " Групата " малко преди да бъде задържан поради убийството на двама роми сводници през април 2016 година Целта му била да измести Дебелия и да постави ръка на наркобизнеса. С помощта на собствен извънредно непосредствен родственик главорезът събрал двайсетина правилни и яки момчета. Когато Пелов е спретнат в пандиза, " Групата " продължава да работи против главния си зложелател - ромите. Сметките с ромската наркобригада на Дебелия се разчистват бузскрупулно с пердах. Последният случай е отпреди десетина дни, когато мутри на Пелов нахлуват в нощен бар и пребиват заместника на Дебелия, който е с прякор Японеца.

За действителен спор сред Пелов и Дебелия призна и рецидивистът Георги Метов-Мусата от Ботевград.

" Ще има възмездие, Пелов има наследници ", сподели пред телевизия Bulgaria ON AIR Мусата. Той е другар на Дебелия. Мусата продължи с откровенията: " Хората се опасяват, тъй като от " Групата " " чистят ", когато не си комфортен. В Ботевград има спор сред българи и роми, пребиват циганчета в нощните заведения. От Марио знам, че Владимир го дебне от дълго време. "

Авери на Дебелия опровергават и изказванията, че Пелов самичък е издебнал врага си във вторник вечерта, с цел да го убие. Според тях срещата сред двамата съперници не е била инцидентна, а авансово уговорена. На нея е трябвало да се изяснят връзките сред тях. Имало два разновидността - да си поделят наркопазара или Дебелия да се откупи против огромна сума пари. Това била повода всеки от двамата да дойде с антураж. Според версията Пелов е бил придружаван от килъра Радослав Колев, с който дружно духнаха от софийския затвор на 3 април.

Дебелия подсигурил гърба си с двама охранители, които от няколко седмици го придружавали непрекъснато. Като спомагателна гаранция той предизвестил и свои доверени хора от махалата, които имали подготвеност да се намесят при положение на потребност. Това изяснява появяването на огромна навалица роми на мястото на престрелката толкоз бързо, откакто е убит Пелов.

" 300 роми пристигнаха на петнайсетата минута от изстрелите, когато даже ченгетата не знаеха кой е убитият. Ромите бяха нясно, че гръмнатият е техният душманин и упорстваха персонално да се убедят, че е мъртъв ", споделя очевидци, участвали на мястото на убийството. В паниката и опитите на ченгетата да овладеят безредиците аверът на Пелов - Радослав Колев, съумява да изчезне. Ченгетата го чакат да се съобщи.

Готвел бягство в чужбина

Главорезът Пелов е готвел бягство в чужбина, а нужните му за това пари щял да измъкне от Дебелия, разкриват осведомени. Според версията Владимир е притискал Дебелия да се откупи с огромна сума пари на съдбовната среднощна среща.

Вчера излиза наяве, че след бягството от пандиза Пелов и Колев се крили близо 40 дни в апартамент в Ботевград. Жилището е благосъстоятелност на вдовицата на двойния палач и приятел на Пелов - Нико Петков, който се обеси в пандиза. Според информация на полицията търсените нарушители притиснали със закани вдовицата Весела да ги подслони в жилището си. В него тя живеела с единия си наследник, другият от дълго време бил в чужбина. Хора от Ботевград обаче считат, че Весела е подслонила непринудено бегълците. Местните подозират, че Пелов и Колев се подготвяли да духнат в чужбина благодарение на едния от синовете на Весела. Той изненадващо се появил в града преди към две седмици, откакто години наред не се бил прибирал в дома си.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР