Източници издават, че кампанията за преизбиране на президента Джо Байдън

...
Източници издават, че кампанията за преизбиране на президента Джо Байдън
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън иска да започне да приема дарения в крипто

Източници издават, че акцията за преизбиране на президента Джо Байдън обмисля концепцията да одобри криптовалутите за набиране на средства посредством Coinbase Commerce.

Това съставлява цялостен поврат, подтикван от дейностите на предходния президент на Съединени американски щати (Доналд Тръмп). Той позволи Биткойн (BTC) и разнообразни цифрови валути да се употребяват за политически дарения, а Coinbase Commerce към този момент дава услуги за прекачване на средства към платформата, приемайки разнообразни форми на цифрови активи.

Тръмп промени отношението си към криптовалутите и все по-ясно показва поддръжката си за промишлеността, както и даде обещание да убие “ ” против крипто.

Източниците прецизираха, че диалозите за опцията за приемане на крипто дарения са към момента в ранен развой. Твърди се, че съветниците на акцията споделят на нейното управление да работи бързо, акцентирайки резултата върху гласоподавателите.

Хората, подкрепящи крипто, са стартирали акции, които стават все по-агресивни и които са овладели натрупването на благосъстояние от нетрадиционни парични източници посредством поддръжката на superPACs. Публикуваното тази седмица изследване на организацията за отбрана на потребителите Public Citizen проучва тези групи, които са събрали общо $100 милиона, с цел да ги употребяват за предизборната акция.

Неотдавнашни данни демонстрираха, че американците, които са по-склонни да купуват крипто продуктите на Тръмп са от колебаещи се щати като Тексас.

По-нататък изследванията са отдадени на това да се откри по какъв начин виртуалните пари са се трансформирали във значима тематика за над 20% от популацията на Съединени американски щати, като доста хора са лобирали да гласоподават против “ “.

Тъй като и двете партии в този момент се пробват да придобият известност на крипто арената, на политическата сцена може да се следи преломен миг във финансовата политика на акциите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР