Източник в руските медицински кръгове съобщи, чеченският лидер Рамзан Кадиров

...
Източник в руските медицински кръгове съобщи, чеченският лидер Рамзан Кадиров
Коментари Харесай

Чеченският лидер Рамзан Кадиров е в болница със съмнения за COVID-19

Източник в съветските медицински кръгове заяви, чеченският водач Рамзан Кадиров е бил докаран със аероплан в Москва с съмнение, че е инфектиран с COVID-19. Според източника положението на чеченския президент е " устойчиво ".
Говорителят на Путин се е заразил с COVID-19 Песков се намира в болница, а страната стана втора по брой заболели в света
Все още няма публично удостоверение на тази информация, показва организация ТАСС.

Според някои изказвания в обществените мрежи чеченският водач се намира в болница в тежко положение и съществени провали в белите дробове. Пак там се оповестява, че депутатът Адам Делимханов е съпровождал Кадиров при хоспитализирането му в Москва.
След позитивна проба за COVID-19: Руският министър председател Михаил Мишустин е в болница Лекари ще наблюдават положението му
Междувременно помощникът на Кадиров - Ахмед Дудаев, сподели през вчерашния ден, че водачът на Чечения персонално управлява работата на локалния действен щаб за битка с епидемията от коронавирусна зараза в републиката. А шефът на чеченския парламент Магомед Даудов назова през вчерашния ден " клюки " публикуваните изказвания за тежко заболяване на водача на Чеченската република и прикани нейните поданици да не се безпокоят.

Депутатът от съветската Дума Адам Делимханов написа в обществената мрежа Инстаграм, че доста хора се вълнуват за водача на съветската Чеченска република Рамзан Кадиров и му желаят излекуване от всяко заболяване.

" Множество хора - от президенти на разнообразни страни... до доста сираци, тежкоболни и други нуждаещи се хора, на които вие постоянно обръщате внимание, откровено се вълнуват и се тревожат за вас ", написа Делимханов.

Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 2 372 0 125 769 Света 5 304 364 6 157 340 004 2 158 587 Заразени* Нови Починали България 2 372 0 125 Света 5 304 364 6 157 340 004
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР