Източник, снимки и видео: Нова Варна33-годишният Емил Атанасов от Варна

...
Източник, снимки и видео: Нова Варна33-годишният Емил Атанасов от Варна
Коментари Харесай

Добрата кауза: Емил Атанасов спечели 600 кг боб, леща и ориз с плуване във Варна

Източник, фотоси и видео: Нова Варна

33-годишният Емил Атанасов от Варна мъж преплува дистанцията от четвърта до първа буна на варненския бряг и събра хранителни артикули за домовете за сираци в града.



По време на предизвикването той беше подсилен от съпътстващи лодки, медицински екип и спасители. Единствената екипировка, с която Атанасов се хвърли в леденото море, бяха плувна шапка, очила и бански.


Младият мъж прекара 56 минути в морската вода с температура към 6 градуса.



Десетки варненци пристигнаха на морския бряг да поддържат смелчагата.



“Това, че има риск, е привлекателното за мен. Харесвам нещата, които са изпълнени с риск, тъй като това ме кара да се усещам жив ”, показа запалянкото. За да доближи до нужната форма, варненецът се къпе всеки ден в морето. Той избави богоявленския кръст във Варна на Йордановден през 2018 година

Благодарение на самодейността се събраха доста хранителни артикули, а един спонсор подарява по 200 кг. фасул, леща и ориз.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР